keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Vaatekaappi uusiksi

Tässä vuoden aikana olen pistänyt huomattavalla tavalla vaatekaappini sisältöä uusiksi. Kuten pidemmän aikaa blogiani lukeneet tietävätkin, käytin pitkään lähinnä pvc:tä ja tiukkoja minihameita. Suurin osa vaatteista tuli ostettua ihan kunnon alternative tyyliin perehtyneistä vaatekaupoista, mm. Morticiasta ja Bizzarelta, mutta nytemmin hyvin pitkälti vaatekaappini koostuu ihan H&M kuteista, joihin yhdistelen mm. Killstarin vaatteita. Olen muuttunut pukeutumisen suhteen älyttömän mukavuudenhaluiseksi ja etenkin näin talvella himoitsen ylleni enemmän kerrospukeutumista kuin muotoa antavaa korsettia ja pvc:tä. Toki sitä edelleen pukee ylleen pvc:tä, kun sille päälle sattuu.

Vanhoja kuvia katsellessa on hauska huomata, miten erilaiselta sitä nykyään näyttää. Ennen sitä tuli suunnilleen yökittyä ponchon tapaisille isoille ja leveille vaatteille, mutta nytemmin olen oppinut rakastamaan niitä. Olen jotenkin huomannut, että ihan perusvaatteillakin saa aikaan jotain hyvin uniikkia ja hienoa. Ennen sitä oli mukamas niin uskollinen merkkivaatteille, mutta niin se mieli vain muuttuu. Siitä tosin en ole päässyt mihinkään, että pukisin ylleni jotain muutakin kuin mustaa ja jos satunkin pukemaan ylleni jotain oikeasti väriä, tarvitsee siihen aina kaveriksi edes jotain mustaa. Olen kontrastifriikki tässä asiassa. En kyllä oikeastaan tiedä, tuntisinko oloani kovin kotoisaksi esimerkiksi pelkässä sinisessä, vaikka värinä siitä pidänkin tosi paljon.

Olen viime aikoina ostellut vaatteita ihan hirveästi alennusmyynneistä ja ihan netistä. Viime vuonna suurensin huomattavasti Killstar -vaatteideni kokoelmaa. Kyseisen merkin vaatteet ovat vain niin upeita, että niitä vain on pakko saada lisää! Kokoelmistani löytyy tällä hetkellä aikalailla kaikkea alkaen korvakoruista maksimekkoihin ja paitoihin. Hameita voisin toki ostaa lisää, mutta palkka päivää odotellessa.Kontrastifriikkeyden lisäksi olen tosi tarkka siitä, millaisia vaatteita ostan. Vaikka viime aikoina on tullut osteltua vaatteita aivan älyttömästi, niin toisaalta olen entistä tietoisempi siitä, mitä vaatteita käytän ja mitä en. Oikeastaan kaikki ostamani vaatteet ovat päässeet käyttöön, kun aiemmin sitä vain sysäsi vaatteet kaappiin ja sinne ne jäivät pölyttymään. Onneksi hutiostokset olen melkein kaikki saanut ruodittua pois kaapeistani (btw, Facebookin Goottikirppiksellä on edelleen myyntikansioni esillä, jos kiinnostaa).

Kuulostinpas hirveän materialistiselta muotibloggaajalta, mutta menkööt ^^' Toivotaan, että tässä vuoden alun jälkeen aktivoituisin blogin puolella enemmän. Mieleni tekee kirjoittaa, mutten sitten vain koskaan saa aikaiseksi mitään tämän fiksumpaa. Olisiko teillä lukijoilla toiveita aiheista? :) Saa ehdotella kommenteissa!

3 kommenttia:

 1. Minullakin vaatekaappi koki jonkinasteisen tavallisumisen jokunen vuosi sitten! Ennen käytin paljon sellaisia asuja joissa kaikki komponentit saattoivat olla esim. Morticiasta. Nyttemmin taas asussa on ehkä yksi tai pari jännää vaatekappaletta ainoastaan niin ne jopa pääsevät paremmin esillekin :)

  Postausaiheina kiinnostavat asukuvat ja muutenkin pukeutumiseen ja hiuksiin liittyvät postaukset ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli vielä vuosi sitten ongelma, että vaatteet ei sovi yhteen keskenään tyylillisesti, mutta nyt se ongelma on onneksi pois päin :)

   Ja kiitos ehdotuksista!

   Poista
 2. Itsekkin olen kokenut saman että olen tullut mukavuudenhaluisemmaksi. Goottimerkkivaatteita en juuri omista, olen hyvin nirso niiden suhteen ja melko pihi. Ostan vaatteet pääasassa kirppareilta. Korsetit on ihania mutta itseäni ahdistaa ne päällä.

  Minusta goottityylissä on se hyvä puoli että sitä voi toteuttaa monipuolisesti eikä se ole vain teinityyli niin kuin jotkut luulevat. Siitä saa niin niin teinimäisen, aikuismaisen kuin mummomaisenkin tyylin :D

  VastaaPoista