keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Ouija tattoo

Uuden tatuoinnin esittelyä, jee! Saatte lukea nyt ilmeisestikin kunnon Los Angelesin Tatuointitarinat henkisen postauksen.

Huomasin tuossa muutama kuukausi sitten, etten ole käväissyt neulan alla kohta pariin vuoteen. Asialle oli tietysti heti miten alettava tehdä muutosta, sillä uudet tatuointi-ideat ovat vallanneet ajatukseni tyystin viime aikoina. Mielessä on pyörinyt ja pyörii edelleenkin yksinkertaisempia tekstitatuointeja ja sitten vähän isompia projekteja eri kehon osiin, mutta näin alkuun päätin toteuttaa tatuoinnin kahden muun tatuoinnin väliseen tyhjään kohtaan, joka on pidemmän aikaa häirinnyt minua. Kyseessä on siis lapaluun ja olkavarren välinen läntti, johon sain uuden tatuoinnin mahdutettua paremmin kuin hyvin.

Onpas valottunut taas..


Koska olen ala-asteikäisestä natiaisesta saakka ollut viehtynyt erityisesti henkimaailmaan ja siihen liittyviin tarinoihin ja elokuviin, oli ehkä itsestäänselvyys, että tulisin jossain vaiheessa ottamaan aiheeseen liittyvän tatuoinnin. Erityisesti Manaaja, Paranormal Activity ja muut vastaavanlaiset noituuteen ja demoneihin liittyvät elokuvat ovat kauhistuttaneet ja ihastuttaneet elämääni vuosien mittaan, joten päätinpä täräyttää Ouija laudan osoittimen tuohon edellä mainittuun tyhjään kohtaan.. Millähän nimellä tuota kohtaa kutsuisi, varmaankin hartian takaosaksi?

Pistin siis tuumasta toimeen ja menin hakattavaksi Putka Tattoon Jonen kokeneen neulan alle.

Ouija -lauta on aina ollut sellainen asia, mitä olen tietyllä tavalla aina pelännyt ja millä minua on peloteltu. Siitä johtuu ehkä tietynlainen kunnioitus henkimaailmaa kohtaan (ja nyt en siis puhu mistään uskonnollisista asioista) ja kiinnostus aiheeseen on melkoisen suuri, mutta ennen kaikkea syy tatuoinnin ottamiselle on enemmänkin symbolinen.

Tiedättehän, pelin aikana hengeltä voi kysyä kysymyksiä, joihin tämä vastaa aakkoslaudalla olevien kirjaimien ja numeroiden avulla sekä tietysti tuttujen YES ja NO kautta. Tavallaan heijastan tuon idean omaan elämääni. Tässä muutaman vuoden aikana on tullut todettua, että joillekin asioille on vain parempi sanoa hyvästi ja toisille taas hei. Jokainen valitsee tiensä, sanotko kyllä hyvästeille vai avaatko ovesi mielummin tuntemattomaan? "Elämässä pitää tehdä päätöksiä suuntaan jos toiseen." Ilmeisen kliseinen sanoma tatuoinnille, mutta itselleni tästä tatuoinnista tuli heti yksi tärkeimmistäni, sillä se on ehkä oikeassa nilkassa olevan Hopeanuoli tatuoinnin lisäksi merkityksellisin tatuointi. Tällä on oikea sanoma, varsinainen tatuointitarina. 

Voinette siis arvata, että olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja siitä tuli huomattavasti parempi kuin alkuperäinen suunnitelmani oli. Nyt seuraakin sitten se kaikista ärsyttävin vaihe, nimittäin tatuoinnin hoitaminen, mutta on tämä sen arvoista ehdottomasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti