tiistai 6. lokakuuta 2015

Elo- ja syyskuun kuvasatoa


Etenkin elokuu oli kiireinen kuukausi, ainakin kuvaamisien suhteen. Joka viikolle tuntui olevan ainakin yhdet ja pakko sanoa, että olen niin innostunut tästä harrastuksesta, ettette välty kuvapommituksilta tasaisin väliajoin.

Olen päässyt hyvin minun näköisiini kuvauksiin ja oppinut valtavasti. Tietysti vielä on paljon opittavaa ja kehitettävää, asentojen hakeminen ja ilmeillä kunnolla revittely ovat vielä sellaisia isompia juttuja, joita pitää harjoitella. Eli ei muuta kuin peilin eteen vääntelemään naamaansa ja kokeilemaan kaikkea.

Olen tässä lyhyen ajan sisällä huomannut, että innostun kaikista eniten kuvauksista, joissa on jokin tietty teema. Kuten tanssiessakin, sen kaltaisiin pystyy eläytymään parhaiten, kun tietää "roolinsa". Kaikista tärkeintä on kuitenkin kuvaajan tuoma innostus, muuten lopputulos ei välttämättä ole odotetunlaista. Yleensä fiilis kertoo hyvin pitkälle sen, tuleeko kuvista hyviä vai ei. Tai ainakin itse aistin sellaista. En ole malli, joka tykkää pönöttää paikallaan ja näyttää söpöltä.

Tänne blogiin en aio ihan jokaista kuvaa tunkea, niitä voi halutessaan katsella blogin Facebook sivulta. Tässä kuitenkin pari omaa suosikkikuvaani parin kuukauden takaa:

(c) Sami Haavisto
(c) Sami Haavisto
Editointi: Anttu -art & comic
(c) Sanni Saarenmaa
(c)Kasperi Lehtovaara
(c) Simo Järvinen
Kuvauskokemukset ovat tähän mennessä olleet todella hyviä, joten edellä mainittuja kuvaajia suosittelen kaikella lämmöllä :) Toivon mukaan heidän kanssaan pääsen kuvailemaan vielä uudemman kerran joskus tulevaisuudessa. On myös ollut kiva saada kuvaajilta palautetta, mm. olen ollut kuulemma helppo ohjattava.

2 kommenttia: