sunnuntai 2. elokuuta 2015

Kuvaukset Pyynikin näkötornilla

Blogin Facebook sivuille lisäsin joku aika sitten Sami Aallon ottamia kuvia minusta Tampereen Pyynikin näkötornilla. Kyseessä siis historiani kolmannet kuvaukset, jee! Alla muutamia otoksia, joista osa varmaan tuttujakin.

Oli kiva päästä kokeilemaan kuvaamista luonnonhelmassa. Sää oli erinomainen ja kuvista tuli omasta mielestäni hyviä. Tiettyjä juttuja, kuten kasvojen ilmeitä ja asentojen monipuolisuutta pitää vielä treenata, mutta siihenhän ei opi kuin harjoittelemalla! Pääsin myös ulkoiluttamaan Killstar lapsiani, nimittäin tuota WITCH -printillä varustettua paitaa ja Ouja -henkistä vyötäröhametta. Oli jotenkin kivan noitamainen fiilis tuossa asussa. Tällä kertaa en jännittänyt kuvauksissa juuri lainkaan, joten peukut itselleni siitä. Tästä se varmaan alkaa sitten luonnistua :)

Sami teki linssiarvostelun näiden kuvien pohjalta Nuoret valokuvaajat ry:n blogiin. Kannataa sekin vilkaista läpi CLICK!Osa kuvista toimii hyvin myös mustavalkoisena. Yritin kerran hymyilläkin. En mielestäni osaa kuvissa hymyillä luontevasti, joten sitäkin täytyy harjoitella.

Yksi lempparikuvistani.
Kuvat (c) Sami Aalto
Meikki, hiukset, stailaus: Satanica (minä)
Vaatteet: Killstar
Koru: Kreepsville 666
Hiuspanta: H&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti