perjantai 24. heinäkuuta 2015

Underground Model 2015: THE END

Underground Model 2015 kilpailu on tullut päätökseensä. Voitto ei tällä kertaa osunut minun kohdalleni, mutta pää pystyssä jatketaan eteenpäin. Sain viimeinkin mahdollisuuden päästä osalliseksi kilpailua, johon olen halunnut päästäkin!

Jewelry: Koruharakka (Sponsored)
Pic (c) S. Hartikainen
Kilpailu käytiin Pieksämäellä Big Wheels -tapahtuman yhteydessä. Aamupäivä meni tapahtuma-alueella pyöriessä ja iltabileiden harjoituksissa. Päivä oli lämmin ja aika meni todella nopeasti! Kuvia tapahtumasta löytyy mm. TÄÄLTÄ, näköjään myös minä ja Anette päädytty linssiludeiksi. Instagramistani Satanicanoir voi vilkaista parit kälyiset omat kuvat tapahtumasta filtereineen päivineen, köh.

Iltabileissä, eli itse finaalitilaisuudessa, oli vähän musiikkiongelmia, mm. biisien toisto kesti, mutta eipä tuo menoa haitannut. Pääsin kokemaan ensimmäisen "catwalkini" ikinä ja se meni ihan ok:sti noin kokonaisuutena. Saimme itse valita taustamusiikin, joka kuvastaisi persoonaamme. Omaksi biisiksi valitsin Marilyn Mansonin The Beautiful Peoplen arpomalla parin muun biisin välillä, kun en muuten osannut päätää. Miten tuo sitten kuvastaa persoonaani, niin se jääköön tulkinnan varaiseksi.

Haastattelu osuus sen sijaan meni jännityksen takia omasta mielestäni penkin alle. Tuli väkisinkin mieleen ne kauhukuvat kouluaikojen esitelmistä, joissa tuli pyörtyiltyä, ääni vapisi ja sanat takkuilivat. Siihen nähden kysymyksiin vastailu meni ihan hyvin, kun miettii, että todella yritin parhaani. Näin jälkeenpäin vain harmittaa, kun olin harjoitellut melko hyvin asiat, jotka tulen kysymyksiin vastaamaan, mutta plörinäksihän tuo meni kuitenkin. Oli myös jännää huomata, miten olen tanssijana lavalla täysin erilainen ja huomattavasti rennompi kuin tämänkaltaisessa tilanteessa. Olisin voinut heittäytyä enemmän, mutta jännitys vei voiton tällä erää. Tietääpähän mitä ensi kerralla kannattaa tehdä.

Kilpailun voitti rockabella mimmi Lily Desire, joka oli myös yleisön suosikki ja bändin suosikiksi valikoitui Saara Salmi! Onnea tytöt <3! Yleisöäänestyksessä sijoituin itse neljänneksi.


Haluan kiittää vielä kerran Boom Boom Kittensiä kilpailun järjestämisestä, tuesta ja kannustamisesta sekä ennen kaikkea siitä, että he valitsivat minut finaaliin. Se on jo voitto minulle! Kiitokset myös sponsoreille Underground Store ja Koruharakka! Tutustuin myös uusiin ihaniin ihmisiin ja toivon todella, että heidän kanssaan tulee pidettyä yhteyttä vielä kilpailun jälkeenkin.

Uusi hieno kokemus takana ja lisää intoa tätä alaa kohtaan! Nyt täysillä eteenpäin hymyissä suin :) Uusia kuvauksia on alustavasti tiedossa, joten eteenpäin on menty selvästi! Toivottavasti intoni tätä juttua kohtaan jatkuu vielä pitkään ja pääsen poseeraamaan kameran edessä useamminkin~

Kiitos kaikille yleisöäänestyksessä minua äänestäneille, kuvaani jakaneille, tukeneille ja hengessä mukana olijoille! Erityiskiitos myös äidille ja iskälle, jotka tulivat pitkän matkaa katsomaan finaaliani Perhosta saakka suoraan enoni häistä (ja pahoitteluni enolle, etten sinne päässyt. Onnittelut sinnekin!).

Underground Modelin blogista voi vielä vilkaista kirjoittamani blogitekstit. Lukekaa myös muiden finalistien kirjoitukset! Alla linkattuna omat tekstini:

Esittelyni
Tee-se-itse vinkki: Tupeeraamisen ABC
Asia, joka koskettaa: KATEUS
Viimeiset fiilikset ennen finaalia

(c) Pieksämäen Lehti 20.7.2015

Muistakaahan myös käydä tykkäämässä blogin Facebook sivusta TÄÄLLÄ. Näköjään sinne on tupsahtanut ensimmäiset 100 tykkäystä, joten minä kiitän ja kumarran :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti