tiistai 12. toukokuuta 2015

Lempimeikkejä

Tätä aihetta joskus toivottiin, mutta sen toteuttaminen jäi hyvin pitkälle tulevaisuuteen, kun inspiraatio oli täysin kadoksissa. Mutta, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tässä siis omia lemppari meikkituotteitani ja samalla vähän tämän hetkistä meikkipussin sisältöä. Joskus blogin alkuaikoina tein postauksen meikeistäni (en sitä nyt tähän hätään löytänyt etsinnöistä huolimatta teille linkattavaksi), mutta kuitenkin. Osa lemppareista on pysynyt samoina, osa taas vähän muuttunut.

MEIKKIVOITEETMAC Studiofix foundation

Macin meikeistä olen kirjoittanutkin jo yhden tekstin ja sen voi lukaista TÄÄLTÄ.. Mielipiteeni tästä meikkivoiteesta ei ole muuttunut tuosta kirjoituksesta ja täytyy sanoa, että tämä todella peittää ja tasoittaa ihoa haluamallani tavalla. Studiofix foundation on saanut kritiikkiä sen mattamaisuudesta, mutta itse tykkään siitä enemmän kuin esimerkiksi Maybellinen Fit me:stä, joka taas on enemmän läpikuultava.

Grimas kakkumeikkivoide

Grimasin meikit ovat siitä hyviä, että ne ovat ensinnäkin halpoja ja hyviä, vaikkeivät ehkä ulkoisesti mitenkään erityisen kauniita johtuen siitä, että niissä on pyritty käyttämään mahdollisimman vähän pakkausmateriaaleja. Näin hintaakin on saatu tiputettua alaspäin. Niissä ei myöskään ole hajusteita, mikä on aina plussaa meikkituotteille. Grimasin kakkumeikkivoiteesta käytän muistaakseni sävyä G0 tai G1, jota voisi kuvailla "kauhuvaaleaksi". Sillä saa aikaan hyvin lumikkimaisen ihon, ilman, että näyttää klovnilta tai luonnottoman valkoiselta.

PEITETUOTTEET
Bobbi Brown corrector

Tähän "korjaavaan" tuotteeseen törmäsin katsellessani IAMU:n meikkitutoriaaleja Youtubessa. Tuote on hieman pinkkiin taittava ja sitä käytetään häivyttämään tummia silmänalusia, ikään kuin pohjustamaan tuotetta, jolla silmänalusten tumman sävyn saa neutraalimmaksi (jos ymmärrätte, mitä tarkoitan). Tuote on tosi kallis, taisi maksaa about 25-27e, mutta se on sitäkin riittoisampaa ja todella hyvää! En vaihtaisi mihinkään! Miinuksena tuotteelle sen suuren hinnan lisäksi on myös huono saatavuus, nimittäin tätä kuulemma saa tällä hetkellä ainoastaan Helsingin Stockmannilta.

MAC Pro longwear

Tämä tuote ei vielä ole täysin vakuuttanut, kuten tuosta Macin meikkiarvostelustani voikin jo lukeakin. Yksinään tuote ei oikein ehkä toimi niin kuin sen pitäisi (eli peittää tummia silmänalusia), mutta tuon Bobbi Brownin correctorin kanssa toimii ihan hyvin. Annostelu tässä tosin mättää, sillä tuotetta tulee kerralla ihan älytön määrä, jos ei osaa pumpata tarpeeksi kevyesti. Prolongwearia käytän aina tuon correctorin jälkeen, jotta pinkihtävä sävy häviää iholta. On tämä kuitenkin paras testaamani tummille silmänalusille tarkoitettu tuote heti tuon Bobbi Brownin jälkeen.

PUUTERIT
Lumene Natural code mattapuuteri

Tässä on puuterien puuteri. Olen käyttänyt tätä ylä-asteelta lähtien, enkä löydä mitään moittimisen varaa. Pitää ihon mattaisena ja häivyttyy hyvin meikkivoiteen sävyyn sitä pahemmin muuttamatta. Itselläni tämä on sävyssä Vanilla, joka on sarjan vaalein.

EYELINERLumene eyeliner ja kajal

Sekä eyeliner että kajali ovat mainioita ja nämä kaksi on ollut käytössä myöskin jo useita vuosia. Eyelinerissä pidän sen sutiosasta, joka on sopivan paksu ja tuote levittyy nätisti ja tarkasti sotkuamatta. Kajal puolestaan.. Noh, en siitä löydä mitään pahaa sanottavaa, mutten osaa sitä oikein kehuakaan.

RIPSIVÄRI


Maybelline Colossal Volume Express 

Tässä jälleen tuote, jota olen käyttänyt ylä-asteelta saakka ja jota en vaihda, vaikka aseella uhattaisi. Tykkään sutiosan paksuudesta ja tuuheudesta ja sen kanssa on helppo työskennellä. Ripsiväri on myös aavistuksen kuivahko eli sen kanssa ei tule sotkettua juurikaan, ellei sitten käsi lipsahda. Tällä saa mielestäni ihan ok tuuheat ja ennen kaikkea mustat ripset, mitä siis nyt tällaisiin tynkäripsiin on mahdollista saada.

LUOMIVÄRIT


Grimas
Make Up Store
Seppälä
Stargazer
yms. yms yms..

Luomivärejä tulee käytettyä vähän kaikenlaisia, eikä niiden suhteen ole vielä mitään suosikkia löytynyt. Grimasin luomiväreissä on se hyvä puoli, että niissä on ihan kivasti pigmenttiä ja ne saa halutessaan muutettua värillisiksi eyelinereiksi.

HUULITUOTTEETRimmelin Provocalips

Tässä on oikea huulipunien/-kiiltojen äiti! Tämä on äärettömän helppo levittää, hinta on edullinen ja pysyvyys täysi 10. Provocalips lupaa pysyvyyttä jopa suudellessa, joten testautin tämän heti kihlatullani, eikä puna jättänyt jälkeäkään. Syöminen ja juominenkin sujuu ongelmitta. Ainut huono puoli tässä tuotteessa on se, että se on tosi hankala pestä pois ja sitä saa hangata ihan kunnolla, että huulet saa puhtaaksi. Toisekseen sävyvalikoima on omaan makuuni vähän plääh ja toistaiseksi minulla on sarjasta vain tummimman punainen sävy.  Huulipunia minulla on tämän lisäksi mm. Make Up storelta, mutta ne eivät ole mitään verrattuna tähän.

VARJOSTUS/KOROSTUS

Sleek varjostus ja korostus paletti

Korostussävyn suhteen en pahemmin eroa huomaa muuta kuin nenän varteen ja kulmaluulle laittaessa, tiedä sitten miksen saa sitä näkymään muualla.. Mutta käytän kuitenkin. Varjostusväri sen sijaan on mielestäni sopivan basic, ei liian tumma eikä liian vaalea. En löydä tästä paletista mitään huonoa, vaikkakin  tuo korostusväri voisi olla ehkä inasen parempi. Hintakin on suht edullinen, taisiko tuo olla alle kympin paletti.

TEKORIPSET

Ardellin ripset ja liima ovat kyllä omia suosikkejani. Ripsinauha on tosi joustava ja sen takia helppo muotoilla omaan silmään. Liima on vedenkestävää ja ripset saa sen avulla pysymään silmissä koko päivän ilman, että ne alkavat irtoilemaan kesken kaiken. Erityinen lempimallini Ardellin ripsistä on 103, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Välillä tulee käytettyä Eyelurenkin markettiripsiä, vaikkakin ovat puolet kalliimpia (n. 10e kappale) kuin Ardellin 5,90e kappale (hinta Punanaamiossa).

MEIKKISIVELTIMET

Siveltimeni ovat vähän sekalaista seurakuntaa, mutta pääosin käytän kosmetologiopiskelu aikoina saamiani siveltimiä, jotka ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja. Joukosta löytyy mm. Make Up Studion siveltimiä ja muutama ihan Duroynkin. Meikkivoiteen levitän aina sormilla, koska siten koen saavani kaikista peittävimmän, tasaisimman ja häivytetyimmän lopputuloksen ilman ikäviä rajoja kasvojen pielissä. Muutoin oikeastaan käytän siveltimiä meikin teossa.


1 kommentti:

  1. Inglot siveltimet on jopa parempi kuin Macin siveltimet, esim. Inglot 6SS ja Inglot 80HP/S parempi kuin Mac 217 ja Mac 219, eli paksumpi.

    VastaaPoista