tiistai 10. maaliskuuta 2015

Vanhoja kuvia mappi Ö:stä

Kuvia kultaisesta menneisyydestä jälleen. Arkistojen kätköjä. Kuvia mappi Ö:stä. Miten tämän nyt nimeäisi.. Eli, pikku-Satanicaa olkaatten hyvät. Toivottavasti saatte hyvät naurut. Ei vaan, osasta näistä kuvista pidän jollain tapaa. Kai tuo tyylitaju on jonkin verran vuosien saatossa muuttunut. Kehe. Kuvat eivät ole aikajärjestyksessä. 

Tästä kuvasta tykkään, tosin tuo Turmion Kätilöt logo yläkulmassa on vähintäänkin kova XD Muistaakseni olen tässä kuvassa 7-8 luokalla.

Tukkatyyli, josta tykkäsin joskus. Muistaakseni kasvattelin tässä polkkatukkaa pois.

Pikku-Satanica söpönä. Tämä kuva on ajalta, jolloin aloitin piirtämään kulmakarvani.
Jokseenkin poikamainen histyyli, mutta tykkäsin tästä.

Oli mulla keesikin joskus, tosin tää kuva on aika nolo XD

Tämän tyylisiä tekotaiteellisia kuvia löytyi irc-galleriakansiostani varmaan miljoona. Pikku emo-Satanica. :3
Tämmösiä kuvia ois hauska ottaa ensi syksynä.

Tästä näkee hyvin sen, miten typerältä näyttää ilman kulmakarvoja. Tosin kuvassa mulla on vielä omat karvat päässä. Ovat vain niin valkoiset, että kontrastin muokkaaminen saa lookista ufomaisen.

5 kommenttia:

 1. Ai että tykkään vanhoista kuvista! ^^ Itelläkin tuli laitettua ties mitä mukatosisyvällistä aikoinaan galleriaan. :')

  VastaaPoista
 2. Hehee joo.näitä on niin hauska katsella 😄

  VastaaPoista
 3. Galleria-ajasta ite muistan ylimuokatut tekotaiteelliset kuvat, joihin joko itse kuvaan tai sitten kuvatekstiksi oli pakko laittaa mahdollisimman angstiset biisin sanat :'D
  Ja kulmakarvattomuus oli kamalaa. Aamusin oli pakko meikata tai muuten näytti hassulta. Mulla lli myös joku vaihe, että muute meikkasin mutten töhertänyt kulmia ollenkaan. Näytin semisti creepylta, puoliksi kalju pää ei auttanut asiaa.

  -Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa niin tutulta :DD Kuvatekstinä oli aina juurikin jokin mukamas tosi brutaali lausahdus jostain kappaleesta ja kuvien ylimuokkaaminen oli kyllä aina kaiken A ja O.. Tosin taidan vielä nykyäänkin vähän turhan paljon muokata kuvieni kontrasteja.. Pitäisi vain osata hyväksyä itsensä sellaisena kuin on ja muokata mahdollisimman vähän.

   Poista
 4. Voi mikä ihana nostalgiapläjäys! Övereitä kuvanmuokkauksia tuli kyllä itsekkin harrastettua, mutta pahoin pelkään että "parhaat palat" olen jo poistanut. Täytyy tsekkailla, josko arkistojen kätköistä löytyisi jotain :D

  VastaaPoista