sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Outfit Of The Day 18.2.2015

Instagramiani (satanicanoir) seuraavat varmasti ovat nämä kuvat jo nähneet, mutta laitetaas nyt vielä tänne bloginkin puolelle, kun nuo päivän asu jutut tuntuvat olevan kaikkien mieleen ainakin jotenkuten. 

Näin btw, ostin siskoltani iPhonen, ihan vain siksi, että voisin ottaa parempia kuvia mahdollisesti selfiestickillä (lol) tulevaisuudessa, ennen kunnon järkkärin hankkimista ja näin viihdyttää teitä lukijoita parempilaatuisilla kuvilla. Täytyy sanoa, että olen aina omistanut Nokian puhelimia, joten ei varmaan tule yllätyksenä, että iPhonen käyttäminen on vielä tyystin hakusessa.. Mutta onhan tää nyt kätevä muutenkin kuin kuvien ottamisen suhteen :D

Totesin jossain postauksessa, että H&M tarjoaa nykyisin ihan kelpoja synkiövaatteita ja alla jälleen esimerkkiä aiheesta. Tekonahkabolero on Seppälästä, mutta muutoin koko asu on täysin H&M tavaraa. Yksinkertaista, mutta kivaa perus arkivaatetta. 
Eli tuollaisia kuvia saa normaalikameralla (kaksi alempaa tosin kevyesti filteröityjä. Yritän päästä eroon liiasta kontrastin käytöstä). Etukamera iPhonessa on aika perseestä ja sitä voisi verrata tuon vanhan Lumiani kameraan.

Pääasiallisesti minun piti tulla esittelemään teille niinkin tärkeää asiaa kuin uutta pantaani, jonka tilasin Etsystä (nyt kun osaan käyttää Paypalia, jee) Hysteria Machinelta ja täytyy sanoa, että rakastuin tuohon heti ensisilmäyksellä. Panta on pehmeää, eikä se kiristä lainkaan, kuten yleensä pannat tuppaavat tekemään. Suosittelen myyjää kaikella lämmöllä, sillä tuote tuli perille juuri siinä ajassa kuin sivuilla oli kerrottu.

Kuten varmaan uusimmista kuvistani huomaakin, olen taas alkanut käyttää rastoja tai pikemminkin rastalisäkkeitä. Keksin uuden kikan saada perus dreadfallista jotain näyttävämpää ja olen nykyiseltään hirmuisen tykästynyt näihin nutturaviritelmiin, joista kuviakin on jonkin verran. Näissä kuvissa olevat rastat on peräisin Goottikirppikseltä eräältä myyjältä, ovat vissiin jonkun itse tekemät. Tykkään. Jossain vaiheessa yritin pitää rastoja ihan letitettynä hiukseen, mutta päänahkani ei asiasta tykännyt rastojen painon vuoksi ja koska pelkäsin hiusteni katkeavan, päätin luopua kyseisestä tavasta pitää rastoja. Dreadfall on paljon helpompi, eikä edes paina, kun rastoja ei tarvitse olla kampauksessa 10-15 enempää.

Septumkin on alkanut parantumaan hyvin. Kuten jo olen kertonut, pienempi koru kääntyy nyt helposti ja kivuttomasti nenän sisään työpäivän ajaksi (meillä kun siis isot lävistykset eivät saa näkyä) ja lävistyksen hoito on ollut äärimmäisen helppoa. Lävistyskohta on oikeastaan kipeä vain silloin, jos satun vahingossa tökkäämään kädellä nenän päätä jotenkin lujemmin (älkää kysykö miten onnistun siinä), mutta muutoin septum on ollut todella helppo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti