keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Green hairdo!

Vaikka sininen väri onkin tähän asti ollut hiuksissa ehdoton suosikkini sitten pinkin jälkeen, on välillä kiva kokeilla jotain muutakin. Kaapistani löytyi melkein täysi purkki Crazy Colorin Pine Greeniä, joten päätin käyttää tilaisuuden hyväksi ja kokeilla kokonaan vihreää tukkaa. Tulos on seuraavanlainen. Kuvien laatu on ehkä krhm jokseenkin kyseenalaista, mutta webkameralla on kivaa leikkiä :D

Crazy Color on itselleni tuttu suoravärimerkki vuosien takaa, mutta täytyy todeta, että pysyvyys ei ole mitään huippuluokkaa. Olen tällä samalla sävyllä värjännyt otsatukkaani joskus ja ei tuo kyllä montaakaan pesua vihreänä pysy ennenkuin alkaa haalistua siniseen (mikä tässä tapauksessa ei haittaa). Toivottavasti löytäisin joskus samanlaisen sävyn jossain vähän paremmin pysyvässä merkissä.

Jostain syystä en ole aiemmin ollut mikään vihreän värin ystävä, mutta tummavihreä alkaa näyttää omaan silmääni oikein hyvältä. Kuvat saattavat näyttää joillakin näytöillä mustilta, mutta tummanvihreää niissä on :D

So, what ya think?

6 kommenttia:

 1. Olen tykkääjänä :3 t. Arvaa kuka

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva lopputulos! Hyvin sopii tuo tummanvihreäkin sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana tukka, tummanvihreä sopii siulle tosi kivasti! (: Jännää muuten, että Crazy Colorin pysyvyydessä on noinkin isoja eroja, sillä omaan pehkooni - jopa täysin käsittelemättömään hiukseen - sarjan Fire jumahtaa todella tiukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, noihin pysyvyyksiin vaikuttaa aina oma hiuslaatu ja alla olevien käsittelyjen määrä. Joillain toiset värit pysyy paremmin kuin toiset. Pesin tuon tukan eilen ja latva alkaa jo sinertää pikkuisen, mikä nyt ei haittaa, kun kokeilumielessä tuota vihreää kokeilin.

   Poista