sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Itämaisen tanssin pikkujoulut Vol 2.

Koska viime vuoden pikkujoulut Akaassa keräsivät hyvin porukkaa, tunnelma esityksineen oli loistava ja kaikki sujui hyvin, päätettiin pitää uudet pikku joulut tänä vuonna hieman aiemmin. Päivä oli marraskuun 15:sta ja bileet vietettiin Toijalan sijaan Viialassa, jossa tällä kertaa oli erikseen esiintymislava, mikä oli iso parannus viime vuoteen. Tällä kertaa järjestäjäryhmällä oli myös enemmän aikaa suunnitella ja järjestellä pikkujouluja ja näin ollen homma toimi ehkä aavistuksen paremmin edellisvuoteen verrattuna.

Esitin tällä kertaa vain soolotanssin ja ATS:ää Louhen Tyttärien kanssa. Soolokoreografiani oli tällä kertaa täysin omani, sillä Breed Aparthan oli osittain Diana Bastetin käsialaa. Musiikkina uudessa koreografiassani käytin Igorrrin Brutal Swingiä. 

Tanssia voisi kuvata ennen kaikkea oudoksi, hauskaksi, synkäksi ja samaan aikaan hauskaksi. Siinä välittyy useampi eri tunnetila. Tämän koreografian avulla kykenin harjoittelemaan hyvin kasvojen ilmeitä ja ylipäätään rooliin eläytymistä, mitä olen aina suuresti arvostanut ja saanut oppia ihan vain muiden videoita katsomalla ja tietysti Dance Moms -realityohjelmasta. Kasvojen ilmeet jäävät harmikseni videolla peittoon valaistuksen takia, mutta toivon mukaan ne livenä näkyivät paremmin.

Olen aina pitänyt rumpusooloista ja liikkeiden tarkoista aksenteista, joten ei ihmekään, että ne välittyvät tästäkin tanssista hyvin selkeästi. Varmastikin vaikutteita näkyy myös viime viikkojen Tribal Fusion -kursseilta~.


Puvun tähän koreografiaan tein itse, tai pikemminkin nuo liivit. Yksinkertaisesti käytin hyväkseni poikaystäväni vanhoja niittivarastoja ja omia hajonneita korujani.

Sain hyvän videon myös Louhen Tyttärien esiintymisestä, jossa itsekin tosiaan olin mukana. Ensimmäistä kertaa esitin duon ja kumpaakin osapuolta taisi jännittää aivan kamalasti, mutta homma sujui hyvin, kun teimme liikkeet selkeinä. Ylipäätään mielestäni kaikilla tanssijoilla tanssi sujui hyvin ilman sen kummempia mokia, itse tosin möhlin parissa kohtaa, mutta niitä ei varmaan toivon mukaan huomaa :D.

Videolla olevaa musiikkia rakastan aivan mielettömästi, sillä olen aina pitänyt nimenomaan perinteisistä ATS -kappaleista. Oli mahtavaa onnistua, sillä ATS on erittäin hankala laji, jos sitä ei opiskele huolella - improvisointiin, havainnointiin, johtamiseen ja seuraamiseen perustuva laji kun on.


Kaiken kaikkiaan pikkujoulut onnistuivat hyvin. Ohjelmanumerot olivat kaikki upeita ja erilaisia. Oli mahtavaa päästä Suvi-Inkeri Koivulan lyhykäiseen "opetukseen" ryhmätanssin muodossa. Ensi vuonna uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti