keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Out fit of the dayyy 21.9.14

Paita: Killstar clothing
Hame: Kreepsville 666
Korut/hiustikut/klipsit: Kreepsville 666
Rastat: Cybershop
Piilarit: Punanaamio
Peili: Paskanen


Paluu kaudelle, jolloin tuli fanitettua Murderdollseja, Rob Zombieta ja muita vastaavanlaisia artisteja kuin viimeistä päivää! Tällä kertaa tosin ehkä hieman eri näkökulmasta katsottuna, kravatteja ei vielä ole tullut ikävä. Valmisrastoja usein mollataan liiaksi ja joo, ovathan ne aika karu näky, jos ne letittää koko päähän, mutta kampausten seassa ja lisäkkeissä ne toimii tosi hyvin - tai ainakin itse tykkään. Bongattuani Underground Storesta nuo hiustikut, kiljuin onnesta. Juuri moisia olen aina haaveillut saavani jostain. Ei muuta kuin tilausta vain menemään, vaikkakin hiustikuiksi ovat aika kalliit (12,90e taisi olla normaalihinta). Killstarin vaatteiden lisäksi olen innostunut hirmuisesti myös Kreepsville 666:n vaatetuksesta ja etenkin koruista. En kestä tuota silmämuna-zombie teemaa <3!

Nyt kun vakityössä vapaapäiviä on vain se kaksi, eikä töihin voi oikein tälläytyä näin näyttävästi, olen päättänyt panostaa ulkonäkööni erityisesti vapaa-ajalla. Hirveästi on tullut viime aikoina hamstrattua asusteita, etenkin hiuskoristeita, nyt kun koulutukseni ansiosta osaan tukkani laittaa edes jotenkin kuosiin. Kampauksissa tykkään sileyden ja yksinkertaisuuden sijaan räväkkyydestä ja sotkuisuudesta, jossa kuitenkin on se jokin juttu. Johtuu varmaan siitä, että sileät kampaukset ei omaan naamaani sovi ja niiden tekeminenkään ei ole se lempparityöni työssäni.Olen jostain syystä aina miettinyt, että jos haluaa tälläytyä, niin päällä on oltava pvc:tä ja ne kaikista näteimmät, mutta epämukavimmat vaatteet päällä. Aatokseni todistui vääräksi, sillä noissa kuvissa ylläni olevat vaatteet ovat äärimmäisen siistejä, mutta samalla rentoja. Olo oli kyllä tälläytynyt, eikä tarvinnut miettiä, että pitäisiköhän vetää hametta alemmas. Ylipäätään tälläytyminen tavanomaista erilaisemmalla tavalla on ihan kivaa. Olisi tylsää joutua pukeutumaan tietyn tyylisuuntauksen mukaisesti. Välillä olo on cyber, välillä vähän punkhenkinen, joskus taas hyvinkin viktoriaaninen.

Blogi muuten vaihtoi nimeään. Kyllästyin totaalisesti vanhaan, joten piti vähän fiksailla sitä. En tiedä, onko tämä nykyinenkään mikään hääppöinen, mutta onpahan tuosta vanhasta päästy eroon :'D Mitä mieltä lukijat olette?

Blogin osoite yms. jutut pysyvät edelleen samana nimimuutoksesta huolimatta. Toivottavasti ei nyt aiheuta sekaannuksia missään ^^'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti