sunnuntai 3. elokuuta 2014

First photoshoot ever!

Malleilusta on tullut haaveiltua varmaan teiniajoista saakka, mutten koskaan saanut tietooni, miten moiseen hommaan voi ryhtyä ja miten ylipäätään markkinoida itseään. Luinpa sitten ihanaisen..Voieikukahansenyttaasoli blogitekstin liittyen siihen, miten aloittelevan mallin kannattaa aloittaa ja missä ja miten mainostaa itseään. Kirjoituksen kautta löysin tieni Facebookin Alternative mallit ryhmään, jonne sain kyhättyä random otoksista jonkinlaisen kansion itselleni. Yhteydenottoja tuli yllätyksekseni heti muutama kappale ja ensimmäiset kuvaukset pidettiinkin Nokian Studiootilla sunnuntaina 27.7.2014. Kuvaajana toimi Simo Järvinen, jolta sainkin hyviä neuvoja siihen, miten kannattaa kameran edessä olla. Kuvat nähtyäni huomasin, miten tärkeitä tietyt jutut asennoissa olivat. Tässä muutama henkilökohtainen suosikkikuvani, kaikki respectit ja cobyrightit Simo Järviselle.

Kuvauspaikalle meneminen jännitti hirveästi, sillä minulla ei ollut minkäänlaista kokemusta kuvattavana olemisesta. Onneksi Simo antoi hyviä ohjeita ja kuvauksissa oli hirveästä helteestä ja jännityksestä huolimatta tosi kivaa!

Teemana oli itämainen tanssi. Kyseessä ei mitkään ammattimaiset kuvaukset, ihan harrastelua vain :)

Jos jotakuta kuvaajaa kiinnostaa, niin minuun voi olla kuvausten tiimoilta yhteydessä joko Facebookissa yksityisviestitse (blogin FB sivu löytyy tuolta oikeasta laidasta) tai sitten sähköpostilla raisanen.satu@gmail.com! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti