torstai 24. heinäkuuta 2014

Mermaid hairdo

Ja taas uutta tukkaa. Kyllästyin violettiin aika pian ja aloin haaveilla pitkästä aikaa sinisistä - tai pikemminkin turkooseista - hiuksista ja päätin räväyttää. Töissä sitten laiteltiin tukka uuteen kuosiin ja tuloksena tämä:


Kuva on aivan perseestä suoraan sanottuna. Sen lisäksi, että näytän syöpäpotilaalta, tyviosa näyttää tosi tummalta, vaikka se todellisuudessa on tosi kirkas turkoosi, joka liukuu violetin kautta siniseksi latvaa kohti. Tähän lopputulokseen päästiin siis ihan vanhan violetin värin haalistuttamisella ja tyven vaalentamisella. Latvaa ja pituuksia en lähtenyt tappamaan vaalennuksella, vaan annoin haalistua pari viikkoa ennen värjäystä - siihen nähden siis värin kirkkaus on suorastaan ihme. Oikea riikinkukko tukka :'D Värit, mitä tuossa käytettiin ovat Crestolin Fantasy Color shokkivärisarjan Lagoon turqoise ja Absolut blue. Sekoitussuhdetta en kerro ;) Mutta tykkään, tykkään, tykkään! Ostin Punanaamiosta sinisävyiset piilaritkin. Mulla on näköjään joku siniturkoosivihreä kausi. Jostain syystä olen alkanut himoita myös tumman vihreää tukkaa, mutta nautin nyt toistaiseksi vielä sinisyydestäni ^^


Olen viime aikoina innostunut värkkäämään tukkaani muullakin tavoilla kuin perus scene tupeerauksella. Ennen en ole oikein tykännyt naamastani hiukset kiinni, mutta jostain syystä uusien värikokeilujen myötä olen alkanut tottumaan ajatukseen. Kampausten (tai no linnunperseiden) sekaan tulee solmittua kuiturastaa, mikä mielestäni toimii ihan hyvin arkikampauksissakin. 


Muutin myös Tampereelle (vihdoinkin)! Aiheesta tulee jonain päivänä postausta ja varmaan jokin esittelyvideokin, kun olen saanut paikan kondikseen.

1 kommentti: