lauantai 10. toukokuuta 2014

Esikuvia

Jokaisella meistä on omat esikuvansa? On olemassa joku tai jotkut, jotka innoittavat ja inspiroivat, oli se sitten sisäisesti tai ulkoisesti. Tässä omaa listaani omista esikuvistani!

SADIE MARQUARDT

Sadien tunnetuin ja Youtuben katsotuin soolo.

Sadie on maailman tunnetuin vatsatanssija ja näin ollen ei varmastikaan tule yllätyksenä, että juuri hän on yksi esikuvistani. Hän on TV:stäkin tuttu ja kilpaili duona ystävänsä Kayan kanssa Amerikan Talent ohjelmassa. Sadie on aina ollut suuri innoittajani erityisesti rumpusooloissa, jotka hän taitaa parhaiten. Hänen opetukseensa olisi unelma päästä edes kerran, sillä DVD:iden ja Youtube videoiden katsominen ei enää riitä! Sadie vaikuttaa opetusvideoidensa perusteella mukavalta ja kiinnostavalta tyypiltä ja hänen tyylinsä tanssia on kaikista kauneinta maailmassa! Hän vaikuttaa nöyrältä, vaikka varmasti tietääkin olevansa maailman parhaimpia ja arvostetuimpia nykypäivän tanssijoita. Hänen koreografiansa ovat haastavia, mutta hän saa ne näyttämään helpolta.

CHLOE LUKASIAK


Yksi lempparikoreografioistani Chloelta.

"Tanssin superäidit"(Dance Moms) ohjelmasta tuttu Chloe on nuori (~12v), mutta ikäisekseen äärimmäisen taitava, suorastaan lahjakkuus! Vaikka Chloe onkin aivan tyystin eri sarjan tanssija kuin minä, on hänen asenteensa ja lavakarismansa sellaista, mikä innoittaa. Kaiken lisäksi hän on nöyrä ja kiltti ja vaikka hän onkin voittanut useita titteleitä ja palkintoja, ei se ole hänellä noussut päähän. Chloen esiintymistä katsoessa alkaa aina hymyilyttää, sillä hän on viehättävä ja hyvä näyttelemään. Hän kertoo tanssiessaan aina tarinan, mihin itsekin pyrin joka kerta. Chloe on muuntautumiskykyinen ja osaa esittää useampaa erilaista tanssityyliä lyyrisestä aina nykytanssiin ja jazziin asti. Sitä näin parikymppisenä toivoisi venyvänsä vielä yhtä hyvin kuin Chloe, melkeinpä voisi pistää jonkin tavoitteen itselleen..

TARJA TURUNENTarja ja hänen upea lavapukeutumisensa sai minut innostumaan goottihenkisestä pukeutumistyylistä ja ennen kaikkea häntä voidaankin kiittää siitä, että aikanani metallimusiikkiin kiinnyin niin paljon. Toki suurin osa kunniasta kuuluu itse Nightwishille bändinä, mutta Tarja oli ehdoton ykkönen laulajana - ja keulakuvana.

DANI FILTHDani oli aikoinaan se, joka sai minut innostumaan tyystin erilaisesta pukeutumistavasta. Siinä missä Tarja Turunen oli innoittajana kauniiseen, romanttiseen ja naiselliseen goottihenkiseen pukeutumiseen, oli Dani taas se, joka sai minut innostumaan nahasta ja pvc:stä. Häneltä "kopioin" itselleni myös rastaviritelmät, joita käytin eri väreissä useita vuosia. Teininä (ja edelleenkin) olin tyystin rakastunut Cradle of Filthiin ja Dani on edelleenkin lempilaulajiani, vaikkakin pidän nykyään enemmän Filthin vanhemmasta tuotannosta kuin uudesta.

ADORA BATBRATAdora on asenteeltaan aivan omaa luokkaansa, enkä varmaan koskaan ole törmännyt yhtä hyväsydämiseen, iloiseen ja outoon persoonaan. Vaikka Adora onkin päälle 40 vuotias, on hän silti pitäytynyt omassa tyylissään ja senpä takia varmaan näyttääkin ensi katsaumukselta parikymppiseltä. Adoralta meistä jokainen voi ottaa oppia: vaikka vanhenisikin, saa silti erottua joukosta ja näyttää silti upealta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti