torstai 10. huhtikuuta 2014

Ärsyttäviä ihmistyyppejä

Perinteinen ärsyttäviä ihmistyyppejä koskeva postaus. Listasta varmaan löytyy paljon sellaisia tyyppejä, jotka on jo sataan tuhanteen kertaan mainittu, mutta menkööt. Olen vähän kärjistänyt osaa listassa olevia ihmistyyppejä, en siis väitä, että kaikki tällaiset ihmiset olisivat juurikin tällaisia.

Mikä perkele teitä ihmisiä vaivaa??
1. Itsekkäät/narsistiset/omaa etuansa ajavat/hyväksikäyttäjät
Tällaisia ihmisiä löytyy varmasti kaikkien tuttava piireistä. Itsekkäät ihmiset ovat juurikin niitä, jotka ajattelevat sitä omaa napaansa ja käyttävät ihmisiä hyväkseen. Tällainen ihminen pitää yleensä yhteyttä vain silloin, kun tarvitsee jotakin palvelusta, muttei koskaan itse viitsi tehdä vastapalvelusta. Jos ei ole palveluksen tarpeessa, ei yleensä seurakaan kelpaa.Jokainen meistä on varmasti joskus itsekäs, mutta kun itsekkyys ja räikeästi oman etunsa ajattelu menee yli, niin silloin on jo minusta päässä vikaa.

2. Lusmuilijat
Kaikilla meillä on päiviä, ettei huvita tehdä mitään, mutta nyt puhun siis "työkseen" olevista lusmuilijoista. Lusmuilijat ovat niitä, jotka myöhästelee, ovat poissa jatkuvasti typerin verukkein (sairaudet on asia erikseen) ja yksinkertaisesti ovat laiskoja tekemään mitään. He ovat mieluummin kotona datailemassa tai tekemässä kaikkea muuta paitsi koulujuttuja. Yleensä tällaiset tyypit saatavat hyvinkin kuvitella kaiken lisäksi osaavansa ihan kaiken 100%:sti. Lusmut pyrkivät aina siihen, että saavat apua joltain, joka tietää jostakin jotain ja senpä takia lukeutuvat yleensä hyväksikäyttäjiin.

3. Ohareiden tekijät
On ymmärrettävää, jos tulee yhtäkkinen meno ja sen takia joutuu perumaan sovitun tapaamisen.. Mutta kun ohareita alkaa tulla usein ja monta peräkkäin ja syyt alkavat kuulostaa aina samoilta ja kuluneilta (tai valheelta), on jo jokin hullusti. En tiedä, onko tämä ihmisryhmä ihan päästä pideltävä vai pitäisikö näitä jotenkin ymmärtää (voiko muka lähes kaikki tapaamiset perua jollain yhtäkkisellä menolla?), minä en ainakaan ymmärrä. Oharien tekijät eivät edes aina ilmoita perumisestaan, vaan asia saattaa tulla ilmi viime hetken varmistuksilla. Oharien tekijät aika harvoin loppujen lopuksi peruu oikeasta syystä, vaan perumisen oikea syy on yleensä se, ettei kyseisen henkilön seura jostain syystä kelpaakaan.


4. Yli-äänekkäät ihmiset
Tietysti on persoonallisuudesta ja tyylistä kiinni, millainen äänekäs ihminen koetaan ärsyttäväksi, mutta omasta mielestäni ihminen, joka on äänessä jatkuvasti, puhuu todella kovalla äänellä ja haluaa aina olla huomion keskipiste, on todella raivostuttava. Luonteelleen ei tietenkään voi mitään, mutta näin introverttinä minua ahdistaa ihan hirveästi ihmiset, joka puhuvat "huutaen".

5. Pätijät
Tämä tuskin selittelyjä kaipaa. Tällaiset ihmiset pätevät kaikesta mahdollisesta, yleensä sellaisesta, jotka eivät tiedä mistään mitään. Pätijät vain kuvittelevat tietävänsä asioista, yleensä pätevät vain siksi, että haluavat ärsyttää ja kuvittelevat siten olevansa niskan päällä ja voittavansa käynnissä olevan erimielisyyskisan.


8 kommenttia:

 1. Heh, tunnistan osittain itseni kaikista noista ärsyttävyyksistä paitsi kolmosesta. ^^ Onneksi en ole läpeensä ärsyttävä kuitenkaan. >:3 Kivaa tekstiä! *taptap*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe :D En minäkään ihan pulmunen kaikkien kohtien suhteen ole ollut.. Vähän kärjistettyjä ehkä ja tietyt ihmistyypit ärsyttää välillä enemmän ja välillä ei taas ollenkaan.

   Poista
 2. Ehkä meistä kaikista löytyy aina hitunen rasittavaa ihmistyyppiä, varmaan useampaakin erilaista. Pääasia kai, ettei mikään niistä nouse liian näkyväksi :)

  VastaaPoista
 3. Minustakin juuri tuon tyyppiset ihmiset ärsyttävät..Arggg..

  VastaaPoista
 4. Nuo kuvat kyllä kruunasivat tämän tekstin :DD

  Kuulun varmaan itse eniten tuohon lusmu-porukkaan. Olen usein myöhässä ja no... lusmuilen. Vastapainoksi puolustettakoon, että ainakin näin koulua ajatellen olen kuitenkin tarkka siitä, että saan hommat tehtyä kaikesta huolimatta. Elämä on vähän tälläistä, joskus stressaa jatkuvasti kaikesta ja joskus haluaa nukkua sen tunnin pidempään aamulla. Tunnollinen sentään pyrin olemaan kuitenkin... Tosin vaikka toivonkin, että voin poissa oltuani kysyä ihmisiltä mitä on tehty ja ehkä pyytää apua niin pyrin vastavuoroisesti aina auttamaan myös muita tarvittaessa.

  Allekirjoitan kuitenkin täysin, hyvä tiivistys ärsyttävistä ihmisistä.

  VastaaPoista
 5. Kuvat on parhaat joo :D ja itse taidan täyttää kans jotkut kohdat tilanteesta riippuen.

  VastaaPoista