keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Ostoksia part miljardi

En ole enää yhtään perillä monesko shoppailuihin liittyvä postaus tämä on, siksi niin köyhä otsikointi. Pitkästä aikaa esittelen teille uusia hankintojani!

Tein pitkästä aikaa tilauksen Cyberloxshopiin kaverini avustuksella. Tilasin kaksi 5 jaardin pussia mustaa, metallinhohtoista isoa tubular criniä ja kaksi pussia hopeamustaa. Lisäksi tilasin vielä ylisöpön ja hienon naamarin tulevia raveiluja varten. Viime Infektiossa näin parilla tytöllä ylihienot loxit, oli minunkin tietysti pakko päästä kokeilemaan. Kaasunaamari onkin ensimmäiseni. Jostain syystä en ole ollut niistä kovinkaan innostunut, mutta Injektio muutti asenteeni niitä kohtaan tyystin. Ja arvatkaa paljon tuo maski maksoi? Peräti 20e! Suomessa moinen maksaisi varmasti 50 e ellei jopa ylikin.

Tilauksen 3/5. Unohtivat penteleet minun tilanneen yhteensä 10jaardia mustaa ja 10jaardia hopeamustaa criniä.. Sain vain 5jaardia kumpaakin. Noh, perässä tulevat! Täytyy sanoa, että Cyberloxshopin asiakaspalvelu on todella mainiota ja vastasivat heti, kun kaverini ilmoitti heille tilauksesta puuttuvan tavaraa. 

Tein tilauksen myös Underground Storeen naistenpäivän alennusten perässä. Kyseisellä sivustolla myydään ehkä maailmankaikkeuden ihanimpia hiushärpäkkeitä ja pakkohan niitä oli ostaa, kun halvennuksessakin olivat. Tilasin siis parin silmämunarusettiponnareita ja -pinnejä, joita kuolailin sivuilla ennen alennuksia. Himottamaan jäi kieltämättä myös yhdet nutturapuikot, mutta ne jäi ostamatta.. Jos ne joskus sitten kaappaisi taas mukaan, kun rahaa on enemmän.Tein myös osteluita viimeisillä rahoillani Goottikirppiksellä. Ostin Insanitylta yli-ihanan pinkin leopardikuosisen koristekorsetin. Tälle tulee takuu varmasti käyttöä, sillä se on erittäin mukava päällä ja kaiken lisäksi vielä näyttäväkin! Ainut miinus tulee olkaimista, jotka on suunniteltu tosi oudosti liian isoiksi. Ne tippuilevat välillä, mutta ei kai tuo nyt niin menoa haittaa ^^5 kommenttia: