perjantai 14. maaliskuuta 2014

Old times.. Oh my Goth!

Kaivelin sattumalta kaverini Antun kanssa vanhaa Photobucketissa olevaa tunnustani vuosilta miekka ja kivi. Löydettiin minusta aika loistavia kuvia. En enää yhtään ihmettele, miksi minulle naureskeltiin ympäri kyliä. Alla olevat kuvat ovat melko epäonnistuneita, siinä niiden hauskuus piileekin.

Virkistänpä siis päiväänne vanhojen kuvien saattelemana, saa nauraa!

Tämä kuva on.. Sangen tärähtänyt. Olen tässä kuvassa yökylässä Antun luona, ikää taitaa olla peräti 12-13-vuotta. Tuolloin sain ensimmäisen kerran värjätä hiuksiani mustaksi, mutta etuhiukset jätettiin aina omanvärisiksi tai ne värjättiin punaisella. Tuolloin olin vasta "aloittanut" pukeutumaan erikoisemmin, vaikkakin yövaatetus antaa ymmärtää muuta. 

Niin herkkää... Tässä kuvassa minulla taitaa olla rastat toista kertaa päässäni koskaan. Etuhiuksissa näkyy hieman omaa väriäni.

Nuo raitahanskat on itse asiassa tosi hienot, vaikkakin ne lojuvat nykyään "tukkahärpäkehyllyssäni" käyttämättöminä.

Tämä kuva on ihan siedettävä, jos vain se ei olisi noin valottunut. Kokeilin tuolloin ensimmäisen ja viimeisen kerran sinimustaa hiusväriä, joka haalistui tosi nopeasti mustaksi.

Tälle kuvalle tuli räkätettyä pitkään, kun löysin sen. Kuvanmuokkaustaitoni eivät koskaan ole olleet järin häävit ja tässä todiste siitä. Olin tuolloin varmaan 8-9-luokalla, armoton teinigootti siis tietysti. Pahuuteni suorastaan huokuu paintilla väännetyn Turmion Kätilöiden logon kautta. Ai ristus.


Minulla oli joskus aikanaan vihreä kausi menossa. Yhdistelin hirveästi vihreää ja mustaa. Nykyään vihreää näkyy pukeutumisessani äärettömän harvoin ja jos näkyy, niin pieninä paloina. En taida omistaa enää yhtäkään vihreää vaatekappaletta, jos ei lasketa serkkuni häissä ollutta mustavihreää mekkoa.

Täytyykin kaivaa jossain vaiheessa CD:t, joille äidin kanssa tallennettiin vanhoja kuvia, kun vanha kone alkoi vetää viimeisiään. Jos jotain erinomaisia otoksia löytyy teiniajoilta, heittelen niitä tänne teidän muiden nauruhermoja kutkuttelemaan :D Kieltämättä noista kuvista tulee aikamoinen nostalgia buumi, nuo oli tosi hyviä aikoja, kun kaikki oli niin suurta ja ihmeellistä, mutta toisaalta taas huomaa, miten kauhealta olen näyttänytkään.

Tein muuten blogilleni Facebook sivut. Käykäähän kurkkaamassa TÄÄLLÄ! ja tykätkää :)

2 kommenttia:

  1. Vanhojen kuvien katselu on kyllä hupaisaa :D upea tuo uusi banneri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :D Ja kiitos! Kaverini teki sen :)

      Poista