sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Infektio @ Darkside Club (Helsinki)

Kävin elämäni ensimmäistä kertaa Infektiossa Darkside Clubilla Helsingissä. Poikaystäväni oli saanut isältään synttärilahjaksi lahjakortin Scandicin hotelliin, joten käytimme tilaisuuden hyväksi ja varasimme hyvissä ajoin hotellihuoneen kyseistä viikonloppua varten. Infektio-neitsyyteni lisäksi meni myös Darkside Clubin neitsyys, sillä en ollut kyseisellä klubilla ennen käynyt.

Yllätyin kovasti siitä, miten pieni klubi oli. Infektion kuvagallerioita selaillessani olen aina ollut siinä käsityksessä, että klubi olisi kovin iso - sellainen kunnon reivauspaikka, mutta ei. Se olikin yllättävän pieni, oikeastaan ihan kodikaskin. Henkilökunta oli oikein auttavaista meitä ensikertalaisia kohtaan - taisivat huomata meidän pienen hämmentyneisyyden kun ei oikein osattu toimia niin kuin vanhat konkarit.

Klubille alkoi virrata väkeä hyvissä ajoin ennen ensimmäisen dj:n aloittamista. Ovesta asteli sisään upeita cybergootti naisia ja miehiä, mahtavat lox/foam/muoviputki lisäkkeet päässään - siinä kohtaa kyllä tunsi itsensä melkeinpä alipukeutuneeksi, vaikka hotellilla kuvittelin pukeutuneeni niin kovin erikoisesti taas vaihteeksi. Tapasimme poikaystäväni kavereita ja oli ihan mukava seurailla, miten tällainen pienempi tapahtuma pyörii. Sitä itse, kun on tottunut isoihin festareihin, kuten Tuska ja Sauna yms. Klubilla soi tosi hyvää musiikkia, eikä dj:tkään hullumpia olleet. Erityisesti diggailin Niko Skorpion setistä. Porukka tuntui myös tosi hyvin tuntevan toisensa, eli voidaan varmaan puhua pienemmän piirin tapahtumasta. Näillä näkymin sitä varmasti uskaltautuu Infektoimaan toisekin!


Tämän näköisenä sitten Infektioon lähdettiin, pinkkinä kuten tavallista. Tukka oli ehkä turhan pliisu, olisi sittenkin pitänyt ottaa ne penteleen loxit mukaan.. Huomatkaa myös uudet mustat piilarini, jotka nappasin mukaan Cybershopista!

Olikos lukijoista kukaan Infektiossa tai oletteko koskaan käyneet? Allekirjoittanut suosittelee kaikella lämmöllä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti