maanantai 17. helmikuuta 2014

100 lukijan spesiaali!: 11 asiaa minusta - haaste

Mustaa pitsiä - blogin kirjoittaja Mystral haastoi minut tekemään haasteen, josta lisää alapuolella. Kiitos haasteesta!

Blogini on myöskin ylittänyt 100 ensimmäisen lukijan rajan, kiitos kaikille, jotka ovat bloginsa lukulistalleen lisänneet! Olkoot tämä sitten se 100 lukijan spesiaali~


SÄÄNNÖT:

1. Jokaisen tulee kertoa itsestään 11 asiaa
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen
3. Täytyy keksiä 11 uutta kysymystä
4. Valitse 11 bloggaajaa
5. Kerro, kenet olet haastanut
6. Ei takaisin haastamista

11 FAKTAA MINUSTA:

1. Olen useita kertoja harkinnut alkavani kasvissyöjäksi ihan terveyssyistä. Olen myös sitä varten etsinyt erilaisia kasvisruoka reseptejä netistä, kokeillut niitä ja todennut osan niistä varsin toimiviksi. Kuitenkin rakastan lihan makua niin paljon, etten siitä kokonaan voisi kuvitella luopuvani. Sen sijaan pyrin syömään kasvisruokaa mahdollisimman usein.

2. Olen tällä hetkellä täysi PA. PA:ksi muutun aina keväällä, sillä kesätöistä saadut rahat alkavat huventua jostain kumman syystä turhamaisten ostosteni takia. Onneksi olen kuitenkin onnistunut vähentämään rahantuhlaamistani, vaatteet ja kengät kun ei enää yksinkertaisesti mahdu ahtaaseen komerooni! Asiaa vaikeuttaa se, että vaikka opiskelija olenkin, en saa minkäänlaista opintotukea, sillä vanhempieni tulot ylittävät sen maagisen rajan, että tukea saisin.

3. ..Ja tuohon ylempään kohtaan liittyen en saa tukia siksi, että asun kotona vanhempieni jaloissa. Olen kuitenkin harkinnut usein muuttamista omille teilleni ja sen aionkin toteuttaa heti, kun saan kunnon työpaikan opiskelujen päätyttyä ja rahaa muuttamiseen. Kotona asumista oikeastaan häpeänkin ihan hirveästi, sillä kaikki kaverini ja tuttuni ovat suurin osa jo muuttaneet omilleen.

4. Olen ollut gootti kohta 10 vuotta. Se on aika pitkä aika. Noin 12-13-vuotiaasta 21-vuotiaaksi on hyvin pitkä aika ja täytyy sanoa, että monen kaverini vanhempi on kummissaan, että olen vieläkin tällainen kuin olen. Kaikki kuvittelivat silloin teiniaikoina, että goottiuteni on vain ohi menevä vaihe.

5. Matkin Mystralia ja totean tässä kohtaa samaa mitä hänkin totesi haasteessa: Minulla on kuulemma outo mies maku. Kaverini ja moni tuttuni tykkää hirveästi lihaskimpuista ja sellaisista ns. ylihyvännäköisistä mallikuvapojista, kun taas itse pidän hyvin paljon perinteisestä hewimiehestä. Pitkä tukka, sopusuhtainen vartalo ja parta ovat ne, mitkä saavat minun pääni kääntymään. Toisinaan tykästyn hirveästi goottimiehiinkin, mutta ehdottomasti perus hevimies on se lemppari"kastini" jos niin voidaan sanoa. Minua ei voisi vähempää kiinnostaa mitkään Justin Timberlaket, David Beckhamit sun muut "mallikuvapojat". Itse asiassa liika lihasmassa oksettaa minua.

6. Katson mielelläni erilaisia dokumentteja liittyivät ne sitten metallimusiikkiin, uskontoihin, ihmisryhmiin tai mihin tahansa. Ne ovat aina mielenkiintoista katsottavaa. Luonto-ohjelmatkin ovat mieleeni ja minusta on kivaa saada uutta tietoa erilaisista asioista.

7. Uskon, että on olemassa jokin suurempi voima tämän maailman kaikkeuden yllä. En kuitenkaan usko sen olevan nimenomaan Jumala, vaan jokin toinen iso asia. Uskon kuitenkin hieman henkimaailmaan, mutten kuitenkaan usko Jumalaan tai muuhun soopaan. Sanotaanko vaikka niin, etten koe olevani uskovainen millekään, mutten myöskään sysää sitä pois. Enemmän koen kuitenkin olevani selvästi ateisti ja vihaan uskontoja, sillä niiden aiheuttama paha on mielestäni suurempi kuin hyvä.

8. Minulla on elämässäni tasan kolme ihmistä, joille voin puhua ihan mistä vain. Nämä kyseiset ihmiset eivät myöskään ole koskaan pettäneet luottamustani, ainakaan niin, että se suhteemme olisi jotenkin vaurioitunut. He ovat aina puolellani. Yksi näistä kolmesta on poikaystäväni ja kaksi muuta tietävät, keitä ovat.

9. Heräsin nykypäivään vasta kuukausi sitten ja hankin itselleni ensimmäisen kosketusnäyttöni. Olin monta vuotta sillä asenteella, että kosketusnäytöt ovat perseestä ja että perus näppäinpuhelin on se kaikista paras. Saatuani kosketusnäytön käsiini, en voinut käsittää, miten olen osannut elää ilman sitä. Minusta ei onneksi ole tullut samanlaista kuin monesta muusta kosketusnäyttöön hurahtaneista, en siis jatkuvasti rävellä puhelintani ilman hyvää syytä. Puhelimessani ei myöskään ole kovin montaa peliä ja kyllä, olen edelleen sitä mieltä, että näppäinpuhelimet voittavat kyllä 100-0 kestävyydessä. Kosketusnäyttöni on merkiltään Nokia Lumia 520, jos jotakuta kiinnostaa.

10. Minulla on koko ajan joku ongelma painoni kanssa ja saan siitä päivittäin ahdistuskohtauksia. Haluaisin painaa saman verran kuin 4 vuotta sitten (48 kg), mutta olen lihonut siitä ihan liikaa ja nykyistä painoani en viitsi edes kertoa. Tämän takia häpeän jonkin verran vartaloani ja minua toisinaan ihan iljettää katsella tanssiesityksistä otettuja kuvia, tuntuu, että kaikki läskimakkarat ja allit tursuavat ulos joka kuvasta.

11. Olen pitkästä aikaa hirveän innostunut synkästä konemusiikista, kuten Agonoizesta, Tactical Sektistä sun muita ihanista. Tälläkin hetkellä tykitän X-fusionia. Taitanee innostukseni johtua Infektio tapahtumasta, jossa poikakaverini kanssa olimme.MYSTRALIN KYSYMYKSET:

1. Mikä on elämäsi suurin haave tai tavoite?
- Valmistua kauneus- ja hiusalan ammattilaiseksi, kouluttautua niin, että minusta tulisi tulevaisuudessa menestyvä kosmetologi-parturi-kampaaja ja ehkä yrittäjäkin kyseisillä aloilla.

2. Horoskooppimerkkisi ja koetko sen kuvaavan sinua?
- Jousimies. Jonkin verran kyseinen horoskooppimerkki kuvaa minua. Tykkään olla villi ja vapaa, mutta toisaalta taas olen hirveän arka tekemään mitään kovin isoja hyppyjä elämässäni.

3. Mikä on ollut elämäsi vaikein asia ja miten olet siitä selvinnyt?
- En osaa oikein sanoa tähän kohtaan mitään. En muista kokeneeni mitään niin vaikeaa asiaa, että se olisi murskannut koko elämäni. Voisin ehkä kuitenkin sanoa tähän, että olen selviytynyt huonosta itsetunnosta niin, että alan jo uskaltaa sanoa mielipiteeni suoraan, enkä jää vatvomaan pahaa mieltä itsekseni.

4. Mistä piirteestä ulkoisessa olemuksessasi pidät eniten ja mistä vähiten?
- Silmistä, tosin niistäkin vain meikattuna, sillä meikkaamisen avulla saan silmiini kivan muodon. Oikeastaan huulenikin ovat ihan kivan muotoiset, sopusuhtaiset ja pienehköt. Vähiten pidän vartalostani, koska siinä on niin paljon puutteita: liian iso persus, isot allit käsivarsissa, pyöreä vatsa ja pienet rinnat. Voiko pahempaa enää olla?

5. Mottosi? Miksi juuri se?
- Mottoni vaihtelee vähän mielialan mukaan. Tällä hetkellä se on: "Älä koskaan anna periksi."

6. Mitä kadut elämässäsi eniten?
- Tiettyjen asioiden sanomatta jättämistä hyvässä ja pahassa.

7. Oletko enemmän suolaisen vai makean ystävä?
- Vaikea. Suolaisen ehkä enemmän. Mitä enemmän ruuassa on majoneesia ja mausteita, sen parempi. Pidän aika harvoista leivoksista ja karkeista, joten suolainen menkööt edelle tässä asiassa.

8. Miksi aloitit alunperin bloggaamisen ja mikä blogin kirjoittamisessa on parasta?
- En tähän muista tarkkaa syytä, mutta varmaankin siksi, että halusin taas luoda omat "nettisivut" ja päästä kirjoittamaan ja jakaa omaa elämääni netin ihmeelliseen maailmaan. Toki tähän liittyi paljon bloggaajia, jotka koin niin inspiroiviksi, että halusin itsekin kokeilla - ja koukkuun jäin!

9. Kun olet yksin, teetkö sellaisia asioita, joita et halua muiden näkevän tai joita häpeät?
- Niitä varmasti on, muttei kyllä tule mieleen yhtään sellaista, mitä kehtaisin täällä blogissa mainita kaikelle kansalle :D

10. Mainitse 3 huonoa tapaa tai pahetta jotka sinulla on.
- 1. Kynsien pureskelu
 2. Valittaminen (teen sitä turhankin usein)
 3. Ruuan kanssa nirsoilu. Minulle kelpaa yleensä vain sellainen ruoka, mistä itse pidän.

11. Mistä olet kateellinen muille ihmisille? Jos et ole juuri nyt, mistä olet ollut aiemmin?
- Tällä hetkellä en ole kateellinen kenellekään, mutta aiemmin sitä on tullut oltua kateellinen typeristä asioista, kuten suosiosta ihmisten keskuudesta, kauneudesta, rahanmäärästä ja jonkin harvinaisen tavaran saamisesta.


MINUN KYSYMYKSENI HAASTETUILLE:

1. Käytkö mielelläsi klubeilla/baarissa/ravintoloissa? Mitkä ovat suosikkejasi ja miksi?
2. Oletko intro- vai ekstrovertti?
3. Millaista musiikkia muut ihmiset eivät uskoisi sinun kuuntelevan?
4. Pidätkö enemmän poikamaisista asioista, kuten urheilusta ja peleistä vai tyttömäisistä asioista, kuten kauneudenhoito ja shoppailu?
5. Millaisista elokuvista pidät eniten?
6. Vloggaatko? Miksi/miksi et?
7. Millaisia ovat kamalimmat asiat, mitä olet koskaan ajatellut? Oletko esimerkiksi toivonut jonkun läheisen kuolemaa suutuspäissäsi tai vastaavaa?
8. Tuhlaatko paljon rahaa vaatteisiin?
9. Onko mielestäsi laatu aina kallista ja huono halpaa?
10. Mitä neuvoja antaisit uusille bloggaajille?
11. Jos sinun pitäisi aloittaa bloggaaminen täysin uudesta aiheesta ja se ei saisi liittyä nykyisten blogiesi aiheisiin, mihin se liittyisi?

HAASTAN SEURAAVAT BLOGGAAJAT:

Sori, en keksi mitenkään 11:sta sellaista blogia, joille tämä haaste ei vielä olisi mennyt.


Kaakaotuksia
Banshee Beauty
Evil Fate Eternity
Turmiottaruus
Rotten Illusion


4 kommenttia: