tiistai 21. tammikuuta 2014

Bänditavara hankintoja

Jälleen esittelyssä uusimpia hankintoja. Vaihteen vuoksi tällä kertaa tein tilauksen EMP:lle, joka on tunnettu - ehkä jopa tunnetuin - suomalainen bänditavaraa myyvä firma. EMP:hen ja sen palveluun olen aina ollut äärimmäisen tyytyväinen, vaikkakin toimitus toisinaan kestää turhan pitkään, tosin olenkin niin kärsimätön, etten jaksa odotella viikkoa.

Mitäs sieltä EMP:ltä tuli sitten hankittua? Minuun iski vähän aika sitten hirmuinen Slipknot ja Murderdolls fanituskausi pitkästä aikaa, liekö johtuen viime aikoina musiikkimaailmassa kiertäneestä ikävästä uutisesta, jossa kerrottiin Slipknotin rumpalin Joey Jordisonin lähdöstä pitkäaikaisesta bändistään. Joey oli ja on yhä uskomaton rumpali ja persoona, jota tuli teininä kuolailtua useampi vuosi (taidan kylläkin kuolata häntä edelleenkin). Vaikka Joey ehkä muusikkojen mielestä ehkä yliarvostettu onkin, pidän hänestä kaikesta huolimatta - minun silmissäni Joey on aivan omaa luokkaansa muusikkona. Hän on luova, itsevarma ja rakastaa sitä, mitä tekee. Slipknotia on tullut huudatettua piitkästä aikaa täysillä, samoten kuin Murderdollseja, sekä Jordisonin uusinta projektia Scar The Martyria, jota voin lämmöllä suositella sellaiselle, joka tykkää ördehevi- ja puhtaan laulun sekoituksesta.

Mutta siis takaisin tilaukseen. Kuolailin erästä Slipknotin girlie paitaa ja napsautin tilaa- painiketta. Paita on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin viehättävä, ettei sitä vain voinut olla hankkimatta. Tämä on itse asiassa toinen koskaan hankkimani Slipknot paita. Toisen hankin bändin 2008 vuoden Tampereen keikalta. Se oli ehkä yksi upeimmista keikoista ikinä, nimittäin harva bändi on yhtä uskomaton livenä.

Takapuolella on sivussa bändin S-logo.

Toinen hankintani oli aika hintava. Murderdolls kamaa on todella hankala löytää Suomesta (tai en ainakaan ole nähnyt missään myytävän), eikä edes EMP:llä myyty bändin paitoja lukuunottamatta tätä settiä, jonka ostin ja jonka sattumalta EMP:tä plärätessäni löysin. Ostamaani settiin kuului bändin tähän asti uusin levy Women and Children Last sekä DVD, jonka sisältö on toistaiseksi vielä kysymysmerkillä. Settiin kuuluu myös avaimenperä, helvetin hieno t-paita, hihamerkki, "ensiapuohje" sekä asianmukainen ensiapulaukku, jonka päällä lukee vitsikkäästi Last Aid Kit. T-paita on ikävä kyllä L kokoa, mutta se ei menoa haittaa pienen operoinnin jälkeen.. Jospa tuosta saisi kyhättyä jonkin kivan mekon tapaisen..


Ai ristus, nyt voin taas kerran sanoa kuolevani onnellisena <3 Nyt ei muuta kuin rukoilemaan, että Murderdolls tulisi Suomeen keikkailemaan.

Voisin tässä samalla esitellä myöskin uusimman gootteiluhankintani, nimittäin Lip Servicen Dynasty Diamond malliston takin, jota olen jo aika pitkään etsinyt. Takin olkapäissä olevat puhvihihat vain ovat niin ylihienot, samoten kuin takin selkäpuolella ja käsissä olevat korsettinyöritykset. Tällä kelpaa mennä tuleviin goottitapahtumiin, sillä takki sopii hyvin sisätiloissa käytettäväksi talvisaikaan ja kevät-syystakkina jo viilenevillä säillä.4 kommenttia:

  1. Törkeen makee toi lipparin takki ja näyttäis istuvan sulle todella hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Juu, näyttäis istuvan sulle todella hyvin.

    VastaaPoista