sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Kuulumisia haasteen muodossa

Netissä ja blogeissa pyörineen haasteen päätin pölliä omaankin blogiini ja kertoa teille kuulumisia vaihteeksi vähän randomimmin ja eri tavalla kuin pitkän kaavan selostuksen mukaan. Haaste on nimeltään 11 faktaa ja salaisuuksia. En tiedä, kenen aloittama haaste, mutta parilla bloggaajalla tämän olen nähnyt.. Nyt olisi sitten oma vuoro, vaikkei tässä kai ketään varsinaisesti haasteta.

11 RANDOM FAKTAA
Lisää kuvaa tanssiryhmän pikkujouluista.

1. Pitäisi saada aikaiseksi kuvata muutama video Youtubeen. En vain ole saanut aikaiseksi. Jotain asiavlogeja olisi tarkoitus tehdä vaihteen vuoksi, mutta aina, kun siihen olisi mahdollisuus, iskee laiskuus ja pää lyö tyhjää. Ärsyttävää, että sitä yhtäkkiä koulussa saattaa saada hyviä ideoita ja argumentteja päähänsä, että ne pitäisi melkein heti saada videoitua, mutta kotiin päästyä iskee laiskuus. On se kameran REC-nappulan painaminen niin työlästä. My Day videokin on vielä jäähyllä, en siihenkään ole sopivaa ajankohtaa saanut päätettyä. Haluatteko katsella mieluummin arkeen liittyvää videota vai jotain specialimpaa?

2. Videoiden kuvaamisesta pääsenkin huokailemaan toisen, Hopeanuoleen liittyvän blogini suhteen. Sinnekin pitäisi keksiä kirjoitusaiheita, kun postaustahti kyseisen blogin kanssa on hieman tiiviimpi kuin tämän lifestyle blogin kanssa. 

3. Rupesin äsken tutkailemaan blogiani tarkemmin. Lueskelin ensimmäisiä tekstejäni, jotka olin kirjoittanut englanniksi. Ei jessus. Niin surkeaa englantia ettei mitää järkeä. Onneksi tajusin jossain vaiheessa alkaa kirjoittamaan ihan suomeksi.. Tosin en tiedä kirjoitanko nytkään mitään kovin järkevää tänne..

4. Nauroin myös blogini nimelle ja osoitteelle. Gothic Chic. Voi tsiisus. Voiko teinimäisempää blogin nimeä ollakaan. Onneksi se on sentään ehkä edes vähän parempi kuin jokin " Dark Angel 666" *facepalm* 

5. Haluaisin jo kovaa vauhtia muuttaa pois porukoiden nurkista. Siihen vain ei vielä ole mahdollisuutta, kun opinnot vielä kesken.. Jos sitä katselisi sitten kesällä, mikä on tilanne.

6. Odottelen postisedän kantavan kotiini tässä lähiaikoina erästä yli-ihanaa takkia, jonka kaappasin itselleni goottikirppikseltä. Maksoi ehkä turhan paljon, joten rukoilen kädet ristissä, että takki on sopiva, eikä liian pieni tai iso, kuten viimeisimmät ostokseni kyseiseltä kirpparilta.

Minä ja toinen tanssiopettajani Terhi Saarinen

7. Hävettää, kun menin värjäämään hirveällä työllä ja tuskalla vaalennetut pastellipinkit hiukseni takaisin pinkeiksi. Luokkatovereiden uurastus meni hieman hukkaan, samoin kuin kaikki kotiin tukuista ostamani taittovälineet. En vain voinut enää katsella itseäni peilistä, kun hiukset näyttivät aivan järkyttäviltä.. Kaikki kun pitäisi saada nyt eikä heti. Jätin kuitenkin hiusten etuosaan valkosen suiron, johon voin sitten survoa ylijääneet hopeashampoot ja muut rohdot.

8. Olen harkinnut uuden puhelimen ostamista. Minä, joka olen vuositolkulla vihannut, siis oikeasti vihannut kosketusnäyttöjä, olen nyt himoitsemassa sellaista. Olisi niin kätevää päästä nettiin milloin vain (siis miksikään älypuhelin friikiksi en kyllä ala, en kestä sitä jatkuvaa puhelimen näpräämistä) ja ottaa hyvälaatuisia kuvia puhelimellakin. 

9. Minun pitäisi suunnitella tulevaa näyttöä varten puolipitkiin hiuksiin kampaus. Olen jo suunnitelmissani päässyt aika pitkälle, vaikkakin muutama juttu pitäisi vielä keksiä, että kampaus olisi täydellinen.

10. Taivastelen vieläkin sitä, miten hyvä Hobitti 2 oli. 

11. Odottelen ruuan valmistumista, vaikka tuntuu, että tässä ei ole jouluna muuta tehtykään kuin syöty.

SALAISUUKSIA1. Mikä soi nyt? Mikä soi päässäsi?
- And Onen Military Fashion Show. Soi ja soi päässä. 

2. Mitä teit tänään? Mitä teet huomenna?
- Tulin kotiin pohjanmaalta sukulaisten luota. Huomenna menen ainakin tapaamaan kaveria, muusta en tiedä vielä.

3. Mitä tekisit, jos olisit päivän murmelina?
- Jaa-a. Varmaan löhöilisin :D

4. Lempi bändi? Lempi biisit?
- Nightwish. Lemppari biisit vaihtelevat koko ajan, niin en niitä listaile erikseen.

5. Kahvi vai tee? Miksi?
- Tee. Teetä saa erimakuja ja se tuoksuu paremmalle.

6. Kuvaile millainen olit 4 vuotta sitten. Kuvaile tarkasti!
- Olin lyhythiuksinen toista vuotta kosmetologialaa opiskeleva goottimörhö, joka hukkasi 7 kuukautta elämästään surkeassa parisuhteessa. Olin onneton ja epätoivoinen, mutta onneksi kaikki kääntyi lopulta parhain päin. Suhde loppui ja uusi olikin jo ovella..

7. Miksi aloitit bloggaamisen? Miten keksit blogisi nimen?
- Halusin luoda oman ns. päiväkirjan tekemisilleni. Tykkäsin myös kuvata itseäni ja kertoa itsestäni. Blogin nimen keksin Goth Chic nimisestä "goottiraamatusta". Nimeä tosin kadun jonkin verran.

8. Ketä fanitat?
- Ihmisiä, jotka haluavat kaikille hyvää. Myös sellaisia, jotka uskaltavat olla rohkeasti omia itsejään.

9. Kerro 5 parasta vlogaajaa ja bloggaajaa
- Vlogaajia seuraan tosi vähän, mutta lemppareitani ovat mm. Papananaama, Pahalapsi, Psychara, Adora Batbrat ja Amppurulaa. Bloggaajista suosikkini ovat Insanity, Adora Batbrat, Mystral ja Banshee Blackify. Jos saisi kuudennen sanoa niin sanoisin kaverien blogit :)

10. Missä näet itsesi 10 vuoden päästä?
- Toivon mukaan hiusalan ammattilaisena. Toivon mukaan myös tekemässä töitä hiusalalla, joko myynti- tai ihan käytännöntyötä. Näen itseni kuitenkin enemmän käytännöntekijänä..

11. Mitä tahdot tehdä ennen kuin kuolet?
- Vaikka mitä.

12. Voisitko muutaa ulkomaille?
- En voisi. Tykkään Suomesta liikaa. Täällä on asiat ihan hyvin.

13. Salmiakki vai suklaa?
- Suklaa totta mooses!

14. Mitä pelkäät eniten?
- Epäonnistumista ja hylätyksi tulemista.

15. Ammatti, josta haaveilit pienenä.
- Eläinlääkäri, niin kuin varmaan moni muukin lapsi.

16. Tarkoittaako tuima mielestäsi suolaista vai suolatonta?
- En tiedä noista, mutta tuima kuulostaa vihaiselta..

17. Vasta vai vihta?
- Vihta.

18. Oletko onnellinen juuri tällä hetkellä?
- En suoraan sanottuna. Olen onnellinen parisuhteessani, mutta muu elämä onkin sitten ei niin onnellista.

19. Mitä vihaat yli kaiken?
- Kiusaamista ja kaksinaamaisuutta. Nämä eivät perusteluja tarvitse.

20. Kuinka monta etunojapunnerrusta jaksat tehdä?
- Öääh.. Polvet maassa vai ei? Polvet maassa varmaan vaikka kuinka monta, mutta "kunnon punnerruksia" varmaan 5..

21. Asia, josta olet riippuvainen?
- Netti!

22. Oletko intro- vai ekstrovertti?
- Introvertti, ehdottomasti. Tykkään viettää aikaa yksin ja muutenkin sinänsä aika sisäänpäinkääntynyt, vaikka moni sanookin, etten ole yhtään niin ujo kuin itse sanon.. Ekstrovertin piirteitä minussa tuskin on paljon mitään, välillä sitä kaveriporukassa saattaa olla suulaampi kuin vieraammassa paikassa.

6 kommenttia:

 1. Dark Angel 666 ois hemmetin kova nimi ;)

  VastaaPoista
 2. heei!

  Koska opiskelet parturi-kampaajaksi, niin käännyin puoleesi tässä itseäni häiritsevässä asiassa.

  Eli tiedätkö yhtään myydäänkö suomessa missään 20 % (taikka jopa korkeempia) kehite-emulssiota vai eikö niitä saa myydä tälläiselle normi tallaajalle? Hiuksiin erikoistuneissa-, taikka normaali kaupoissa en ole itse törmännyt vielä kun oliko se korkeintaan 12 %. Syy miksi etsin näin vahvaa ainetta on pidennyksieni takia.

  VastaaPoista
 3. 12% on käsittääkseni ainut hapete (eli tämä kehite-emulsio) vahvuus, jota myydään edes ammattilaisille (huom, ainakaan en ole koskaan kuullut vahvemmista). Sen sijaan, jos purnukan kyljessä lukee vaikkapa 30vol, se vastaa jotakin "pienemmistä" vahvuuksista.

  VastaaPoista
 4. Hei! Sulla on tosi kiva blogi ja oot hurjan kaunis:o itsekkin kovanluokan nw-fanina haluaisin kysyä,mitä tykkäät floorista näin verraten anetteen? Minä itse tykkään noin kymmenen kertaa enemmän,laulun ja persoonan puolesta!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tykkään kummastakin ihan yhtä paljon ja ovat kumpikin mahtavia omalla äänialallaan.

   Poista