torstai 26. joulukuuta 2013

Joululahjoja!

Toivottavasti teidän joulu meni hyvin. Omani meni varsin mainiosti sukuloidessa pohjanmaalla tuttuun tapaan.

Tilannekatsausta kuusenkoristelusta. Enon ilme :'D 
Värjäsin muuten taas hiukset. Kyllästyin pastellipinkkiin ja siirryin takaisin shokkipinkeröiseksi.. Tai no pikemminkin fuksiaksi, väri tarrasi ehkä turhankin hyvin tällä kertaa. Eteen tosin jätin vaalean raidan vaihteen vuoksi. What ya think?

..Mutta mitäpä se pukki toi? Listausta saamistani joululahjoista!

Itselleni ostama ylisöpö laukku! Yhtäkkiä iskenyt joku laukkufriikki kohtaus, kun nettikaupoissa tulee pyörittyä ihan hirveästi LAUKKUJA katsellen. Mitähän kummaa on tapahtunut, kun yleensä oli ihan sama millainen hemppaveska on mukana.. Nykyään on pakko olla muka kovin tyylikäs. Mutta ah <3 Laukku on mukavan tilava ja kivaa kangasta. Toivon mukaan vetoketju kestää..

Sukat ovat aina tarpeen! Ne kun tuntuvat pesun jälkeen hukkuvan kuin tuhka tuuleen.. Käsivoidettakaan ei koskaan ole liikaa!

Muumilusikat minulle ja miehekkeelleni. Murulle Hosuli ja minulle Sosuli.

Tämä oli yksi parhaimmista lahjoista! Tämän käyttöä en malta odottaa, nimittäin en ole eläissäni ollut "tohtorikalojen" käsittelyssä. Kyseessä siis ns. jalkahoito, jossa karpeille sukua olevat kalat syövät jaloista kuolleen kudoksen pois ja vilkastuttavat verenkiertoa.

Okkulttivaate kokoelmaani lisää saatana meininkiä. Tälle topille tulee varmasti käyttöä kesällä, sillä tämä on sen verran cool, että menee varmasti festareilla. Tässä nimittäin selkäpuoli on läpinäkyvä.

Toinen saatana-aiheinen kokoelmaani. Tätä olin kuolaillut jo Morticiassa pidemmän aikaa ja nyt vihdoinkin sain sen joululahjaksi! Tykkään kuin Simo hillosta noista koristeluista. Vaikka printissä on kaikennäköistä, ei kokonaisuus ole kuitenkaan sekava.

Lopuksi vielä tädiltäni saamani päheet villahousut kylmiin talvipakkasiin.. Ja on meinaan lämpimät!

2 kommenttia: