sunnuntai 17. marraskuuta 2013

MYYTÄVÄÄ!

Myynnissä olevia juttuja, joita ei ole tullut käytettyä. Myyn vaatteita myös Goottikirppiksellä Facebookissa, mutta niitä saa täältäkin kautta kysellä. Hinnoista saa tinkiä. Tuotteisiin sisältyy postikulut!

Ostakaa nää pliis nurkista pois. Itse näitä enää koskaan tulen käyttämään. Osasta luovun ihan siksi, ettei enää vuosien ainaka kertyneiden kilojen takia enää mahdu päälle ja osan taas käytönpuutteen takia. Kaikki myynnissä olevat tuotteet ovat kunnoltaan hyviä ja jos eivät ole, niistä on maininta erikseen. Lisäkuvia saa pyytämällä.


Cyberdogin ihana minihame. Ollut käytössä muutaman kerran, joten kunto on hyvä. Sivussa pieni vetoketju ja edessä lukot. Kangas ei jousta. 
Koko S
vy: n. 78cm (hame asettuu suunnilleen navan alapuolelle!!)
pituus lyhimmästä kohtaa 29cm
Hinta: 40e (sis. postikulut)


Perus pvc-rintsikat ilman mitään toppauksia. Sopivat A-kupille (lapussa lukee koko 10). Olkaimia voi säätää. Ostettu täältä, mutta jääneet käyttämättä. Hyväkuntoiset.
Hinta: 10e (sis.postikulut)

Ginatricotista aikanaan ostetut hopeiset paljettilegginsit. Haaroista jonkun verran kuluneet, muttei mielestäni mitenkään pahalla tavalla. Kunto ok.
Koko M ja vastaa mielestäni ihan hyvin sitä, menee S kokoisellekin.
Mittoja:
Vy: 70cm, venyy 5cm
reisi: 40cm (venyy useamman sentin)egginseistä
Hp. 10 e (sis. postikulut) Maksoivat uusina lähes 30 euroa, joten lähtevät halvalla.

Myynnissä Burleskan viininpunainen, kiristykseen sopiva korsetti. Korsetti on kuvaa vastaava, mutta ilman tuota korua rusetin päällä. Korsettia on pidetty max 4 kertaa, joten on hyväkuntoinen. 
Koko 22 (menee S-M kokoiselle hyvin)
Hinta: Maksoi uutena satasen, joten pyydän tästä 45e sis. postikulut


TÄSTÄ klikkaamalla pääset Goottikirppiksellä olevaan myyntikansiooni.

4 kommenttia:

 1. Hei, mitenkä pitkä tuo korsetti on? Jos itsellä pituutta ~167cm ja koko vaihdellen 36-38 niin olisiko sopiva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin 40cm pitkä eli ihan passelin kokoinen. Itsekin oon kokoa 36-38 ja menee päälle, joten uskoisin menevän sinullekin hyvin :)

   Poista
 2. Sinulle on heitetty haaste meikäläisen blogissa. :)

  VastaaPoista