maanantai 7. lokakuuta 2013

New tattoo! Part. 6

Jälleen tatuointi aiheista postausta. Viimeisimmässä Youtubeen lisäämässäni kenkäesittely videossa mainitsin meneväni jälleen tatuointipenkkiin istumaan, tällä kertaa isompaa projektia varten.

Uusin tatuointi on hyvinkin tyylilleni sopiva, nimittäin se on kaasunaamari. Inspiraation tähän tatuointiin sain aikanaan ostaessani Lip Servicen erään malliston hameen (en nyt muista minkä), jossa on sivussa vihreä kaasunaamari. Halusin kyseisen kuvan hieman muokattuna vasempaan olkavarteeni ja pitkän aikaa asiaa harkitessa varasin ajan Tampereella olevaan Putka Tattooseen, jossa tatuointi sitten hakattiin iäksi ihooni.


Kuvan on tehnyt Jussi, joka käsittääkseni on jonkinlaisena apukätenä Putkassa tällä hetkellä. Viimeksi Putkassa tuli käytyä noin vuosi sitten mennessäni otattamaan nilkkaan kuvaa Jessiltä. Olin niin tyytyväinen Putkan henkilökunnan ystävällisyyteen ja tietysti kuvaan itseensä, että päätin mennä ottamaan sinne toisenkin kuvan. On hienoa saada hieman erityylisten artistien kuvia iholle ja kun tuntee useamman artistin tyylin, on helppoa valita, kenelle menee ottamaan minkäkinlaista tatuointia. Putkaa voin lämmöllä jokaiselle tatuointia harkitsevalle suositella, sillä liikkeessä on monta tekijää, joista varmasti jokaiselle löytyy oma. Putkan lisäksihän minulla on Kangasalalla MG-Galleriassa luottotatuoija Raija, jolla olen suurimman osan tatuoinneistani käynyt ottamassa. Häntäkin suosittelen hyvillä mielin.

Kaasunaamari onkin kuudes tatuointini. Mitään kovin ybersyvällistä merkitystä tälle tatuoinnille ei ole, mutta se silti kuvastaa tyyliäni, musiikkimakuani, ajatusmaailmaani ja mielipiteitäni monestakin näkökulmasta. Mielestäni kaasunaamari kuvastaa hyvin nykypäivää: luontoa saastutetaan, koko ajan uutisoidaan onnettomuuksista ja pahoista asioista ja niiltä haluaisi jokainen suojautua.. Milläpä muullakaan kuin kaasunaamarilla.

Tatskasta tuli ehdottomasti parempi kuin odotin. Rakastan noita kaikkia valotuksia ja varjostuksia ja sitä, että tatuointi on aika iso. Nyt voi taas kuolla onnellisena <3 Laittelen kuvaa vielä sitten, kun kuva on parantunut kunnolla :)

1 kommentti: