perjantai 18. lokakuuta 2013

Maailman päheimmät shortsit!

Ostosesittelyä jälleen kerran. Sitten perinteinen kertomus: Olipa kerran...

Kiertelin ympäri nettiä "vain näyteikkunaostoksilla". Pläräsin läpi varmaan kaikki tietämäni suomalaiset verkkokaupat ja lopulta päädyin Backstreetin nettisivuille. Kyseisen puljun lopetettua toimintansa Helsingin keskustassa (tosin nykyään taitaa uusi sijaita jossainpäin Haagaa?), nettikauppa tuntui huonontuvan koko ajan. En ollut pitkiin aikoihin Bäkkärin nettisivuilla käynyt, mutta nyt sitten päätin sielä piipahtaa, josko jotain kivaa löytyisi ja halvalla.. Ja niinhän sieltä löytyi..

Nimittäin Too Fastin RAT Baby malliston aivan äärettömänmageet okkulttikuosiset shortsit, jotka olivat alennuksessakin jopa. Klikkasin housut itselleni ja rukoilin, että mitoitus olisi sellaista, että persaukseni kyseisiin housuihin mahtuisi. Goottivaatteissa kun yleensä tämä mitoitus on aina niin arvailujen varassa. Täytyy todeta, että yleensä en edes harkitse tyköistuvien housujen ostamista netistä, koska itse omaan niin erikoisenmuotoiset jalat ja takamuksen (varmaan kaikki suomalaisnaiset omaavat), että housuja on pakko sovittaa ennen ostamista. Sen verran kuitenkin rakastuin housujen kuviointiin, että otin riskin. Onneksi otin, sillä housut istuvat täydellisesti!

Ainut pieni miinus housuille tulee siitä, että niihin ei ole tehty vyönpidikelenksuja (vai mitä ne ovat nimeltään), joten joudun ne todennäköisesti ompelemaan itse, jos tässä joskus kävisi sellainen ihme, että laihtuisin niin, että housut putoavat päältä, krhm.Ai että tuo kuviointi on nanna! Alunperin minua himotti saada jotakin vaatetta Killstarilta, mutta koska Backstreetilla ei kovin hyvää kattausta kyseisen merkin vaatteista ollut, enkä osaa ulkomailta tilata ilman kaverin apuja, kelpaavat nämä Rat Babyn housut oikein hyvin. Vielä jos joskus saisi Killstarilta sellaisen Baphomet topin, niin asukokonaisuus näiden housujen kanssa on täydellinen. Tietääkö muuten kukaan, myydäänkö Suomessa Killstarin vaatteita muualla kuin Backstreetillä?

Mukaan Backstreetiltä lähti myös tällaiset perusmustat reikäsukkahousut - halvalla kun sai. Näidenkin suhteen tulen vähän jälkijunassa, sillä kun näitä aikanaan kauppoihin alkoi vierimään, en jostain syystä näistä oikein innostunut. Tuolloin olin sitä mieltä, että itse revityt sukkahousut ovat paljon nätimmät ja mukavammat, mutta kyllä tällaiset valmiiksi revityt ehkä sitten kuitenkin ovat aika jees, vai mitä sanotte?


Eilistä outfitiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti