maanantai 14. lokakuuta 2013

Cyberesquen korsetti

Ja mitä me juurikin puhuttiin aiemmassa korsettipostauksessa, että korsetteja en enää tule hankkimaan. Huoh. Voi minua. Noh, koin jonkin ihmeellisen rakastumisen Cyberesquen glitterikorsetteihin ja päätin sillä sekunnilla haluta sellaisen. Goottikirppiksen kautta löysin samana päivänä vielä unelmieni glitterikorsetin, Cyberesquen valmistamana ja sinisenä, joka on yksi lemppariväreistäni. Sen kummempia suunnittelematta ostin korsetin heti, enkä välittänyt lainkaan siitä, että kokomitoituksessa luki selvästi XS.

Korsettia laitellessa päälleni huomasin jo heti parin vedon jälkeen, että helvetti, se olisi sittenkin saanut olla kokoa isompi. Korsetti on nimittäin sen mallinen, että sen sivuosat tulisi istua vartaloamyötäilevästi lonkkien päälle, mutta nämäpä penteleet jäivät hieman liian eteen, vaikka kuinka yritin korsettiin itseäni survoa.


..Mutta kaiken se kestää. 80 euroa 160 euron arvoisesta korsetista ei mielestäni niin paha ole. Vaikka korsetti selvästi on turhan pienehkö, saan itseni siihen survottua niin, että korsetti näyttää muhkean tyllihameen kanssa ihan ok:lta. Moni korsettien kanssa paljonkin tekemisissä oleva varmasti huokailee kauhuissaan, miten voin tuollaista ihanuutta kiduttaa, mutta ei tuo omasta mielestäni nyt niin pahalta näytä, ainakaan edestä. Takaa korsetin nyöritys jää turhan avonaiseksi, mutta sen saa hyvin jollain pitkällä ohuella hupparilla peittoon. Erityisesti rakastan tuota korsetin muotoa.

Uusin tatuointinikin on hyvää vauhtia paranemaan päin <3

Tällaista on olla vaatefriikki. On tuo korsetti silti ihana <3 Mielelläni hamstraisin kaaappiini lisää Cyberesquen korsetteja, nimittäin tämä tuntuu todella laadukkaalta sellaiselta ja toivon mukaan onkin. En voi vastustaa sinistä glitteriä, sitä on pakko hipelöidä koko ajan <3

2 kommenttia:

 1. Onpa kivan värinen korsetti! (täälläkin yksi joka rakastaa sinistä yli kaiken, etenkin mustan kanssa) ♥
  Ei tuo niin äkkiseltään näytä kyllä kuvien perusteella kovinkaan pahalta vaikka pienehkö olisikin, mutta voikin olla taas ihan eri asia miltä se todellisuudessa tuntuukaan päällä..

  Itsellä noita vyötärökorsetteja on taas aivan liian vähän, ollut välillä harkinnassa hankkia sinisen ohelle ainakin ihan perusmusta versio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvä jos ei näytä pahalta. Edestä ja sivuilta tuo menee, mutta tosiaan vain tuon tyllihameen kanssa tuota vikaa ei erota. Jos ottaisin kuvan takaa, huomaisi heti, että on liian pieni, kun nyörityksen aukko jää liian suureksi. Noh, pääasia, että tuota voi kuitenkin käyttää ^^'

   Poista