torstai 5. syyskuuta 2013

I love shopping!

Pitkästä aikaa ostoksiin liittyvää postausta. Lukuunottamatta Lip Servicen circuit city mekon esittelyä, en ole hetkeen esitellyt erikseen ostamiani vaatekappaleita. Päätinpä siis tehdä pienen koosteen viimeaikoina ostamistani rytkyistä.

Ensimmäisenä esittelen teille ihanan neonpinkkimustan pääkallomekon, joka vei sydämeni jo katsellessani EMP:n uutta kuvastoa. Toppi on ihanan yksinkertainen, mutta siinä on silti kivoja yksityiskohtia. Erityisesti pidän noista neonpinkeistä pitsiosioista. Merkki on muistaakseni Vixxsin toppi itse on nimeltään Reaper top. Ostin tämän yhtenä viikonloppuna Lempäälän Ideaparkin Rockjet nimisestä pikkuliikkeestä, enkä kadu hetkeäkään ostoa. Toppi pääsikin mukaani heti ostopäivänä Kotipellon ja Liimataisen duo keikalle. Rockjetin myyjäkin totesi paidan sopivan hyvin hiuksiini ja olen tismalleen samaa mieltä. Toppi on erittäin mukava päällä ja sitä voisi pitää aina!Erityisesti tuo takaosa alkoi jostain syystä hymyilyttämään ;) 

Toisena ostoksena esittelen teille Goottikirppikseltä ostamani Danen musta toppi hopealla kuvioinnilla, jota olen ihastellut usean muun tallaajan yllä eriväreissä. Himoitsin tuota toppia joskus pinkkinä, mutta sen ostaminen jäi sivusuun, sillä joku muu ehti sen kirppikseltä viedä silmieni edestä. Noh, luojan kiitos, että vastaan tuli nyt se kaikista paras väriyhdistelmä eli mustahopea. En voisi onnellisempi tämän suhteen olla!Seuraavaksi esittelen teille viime viikonlopun Helsingin reissun ostokseni, nimittäin tällaisen ihanan neuleen, jonka ostin Morticiasta. Merkki taisi olla Vulgar tai jokin vastaava, korjatkaa jos muistan aivan väärin. Tämä neule sopii mainiosti monenlaiseen melskeeseen. Se koristeellinen, mutta sopii hyvin arkikäyttöön kylmää syksyä ja talvea varten. Oma paitani on kylläkin täysin musta, mutta kuviointi on hyvinkin samanlaista. Yleensä en neuleista pidä niiden ahdistavuuden takia, mutta tässä on sopivan suuruinen kaula-aukko.Ostin muuten myöskin uuden tanssipuvun, josta teen erillisen postauksen myöhemmin heti, kun puku saapuu kotiini :) Jänskättää! Myöskin eräät tilaamani kengät ovat saapumassa USA:sta ja ne varmaan esittelen teille videomuodossa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti