sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Corsets are girl's best friend

Tällä kertaa esittelen teille uusimman korsetti ostokseni. Korsetteja en ole herra ties milloin viimeksi hankkinut ja yhdessä vaiheessa minulla oli niiden suhteen tiukka linja. Omistin nimittäin (tai omistan itse asiassa edelleenkin) kymmenisen korsettia ja niistä olen käyttänyt ainoastaan muutamaa säännöllisesti. Minun pitäisi käydä niitä tässä läpi ja katsoa, josko osan voisi myyntiin heittää, turhaan niitä kaapissa pölyttymässä pitää.

Tämä Burleskan korsetti kuitenkin oli pakollinen ostos. Olen nimittäin jo pidemmän aikaa haaveillut lyhyen mallisesta mustasta vyötärökorsetista. Itse asiassa omistan yhden sellaisen, mutta se on malliltaan aivan liian epäsopiva vartalolleni. Korsetin ostin Morticiasta, enkä kadu hetkeäkään, sillä vaikka korsetti on melko yksinkertainen, nuo vetoketjut tekevät siihen sen pienen 'jonkin', jota vaadin melkein kaikista ostamistani vaatteista. Voisipa melkein sanoa korsettikiintiön olevan täytetty, sillä myyjä osasi valita minulle juuri oikean koonkin.


Korsetit ovat mahtavia. Ne näyttävät aina hyvältä, olipa ne sitten yhdistelty todella yksinkertaiseen tai monimutkaisempaan asuun. Korsetit saavat vyötärön näyttämään hyvältä ja itse niissä arvostan yksinkertaisuutta ja siksi suurin osa korseteistani onkin hyvin perinteisiä. Jos jollakulla kiinnostusta löytyy, niin voi heittää kommenttia tai käydä kurkkaamassa myyntikansiotani goottikirppiksellä, olen nimittäin harkitsemassa parin korsetin myymistä.)


Eniten käytetty korsettini on yllättäen se kaikista perinteisin ja varmasti jokaisen goottimörön kaapista löytyvä ja Morticiasta ostettu musta satiinikorsetti. Se sopii jokaiseen asuun melkeinpä minkä tahansa materiaalin kanssa. Kuten kuvasta huomaa, omistan enemmän vyötärökorsetteja, sillä ne ovat paljon kauniimpia ja käytännöllisempiä kuin rinnan yli menevät korsetit. Itse kun en todellakaan isoa rintavarustusta omista, rinnan yli menevät korsetit ovat todella epäedullisen näköisiä ja se onkin yksi syy siihen, miksi pidän enemmän vyötärökorseteista.Tällä kertaa jaksoin panostaa hitusen enemmän meikkiinkin. Ai että, mä sit tykkään glitteristä <3

6 kommenttia:

 1. "Itse kun en todellakaan isoa rintavarustusta omista, rinnan yli menevät korsetit ovat todella epäedullisen näköisiä ja se onkin yksi syy siihen, miksi pidän enemmän vyötärökorseteista."

  Suuret rinnat kokokorsetissa vasta ikävältä näyttävätkin, tursuilevat ihan holtittomasti :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin, mutta omasta mielestäni sitä varustusta tulee olla kuitenkin edes jonkun verran, että rinnan yli menevä korsetti istuu paremmin :)

   Poista
 2. Se on sääli että vyötärökorsetteja ei ole niin paljoa kivoja ja erilaisia. :( Kaikki kivat kuvioinnit ovat ylirinnan-korseteissa, jotka minullekaan eivät istu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vyötärökorsetit on kyllä aika yksitoikkoisia ja niissä on korkeintaan jotain pientä yksityiskohtaa, mikä on hyvä että huono asia. On onneksi kuitenkin olemassa korsetteja, joissa on solkia ja muuta pientä :)

   Poista
 3. Hieno korsetti! :P Itsekin enemmän pidän vyötärökorseteista, mutta silti tulee korsettia käytettyä harvoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^ Itsekään en kyllä kovin usein korsetteja käytä. Kovalla helteellä en pidä ollenkaan, korkeintaan jos jotain kuvia tulee otettua. Syksyllä, talvella ja alkukesästä puolestaan tulee pidettyä hieman useammin.

   Poista