lauantai 21. syyskuuta 2013

Children of Bodom @ Pakkahuone

Pitkästä aikaa keikka-aiheista postausta. Perjantaina oltiin poikaystävän ja kaverini Hannan kanssa katsastamassa Bodomeita Tampereen Pakkahuoneella. Pakkiksesta on tullut näköjään pakollinen menomesta silloin, kun siellä esiintyy joku tärkeääkin tärkeämpi esiintyjä.

Perinteisesti ennen keikkaa menimme aterioimaan rautatieasemaa lähimpänä olevaan Mäkkäriin ja sieltä matkasimme tuntia ennen ovien aukeamista Pakkahuoneen edustalle, jossa jo parikymmentä fania oli jo odottelemassa. Joukossa oli muutama japanilaistyttö, jotka olivat tulleet Japanista asti katsomaan Bodomeita, mistä annan isot respectit. Itselläni ei olisi pokkaa lähteä ulkomaille asti jonkun bändin perässä, kun en muutenkaan pitkistä reissuista välitä.

Tämän näköisenä lähdettiin katsastamaan lempparibändiä:

Bolero: Tripp
Top: Dane
Belt: Gift from boyfriend
Pants: Amok


Tällä kertaa päätin pukeutua suosiolla hieman rennompaan vaatetukseen, nimittäin tavoitteena oli päästä eturiviin (jonne luojan kiitos pääsimmekin). Kieltämättä erotuin hieman joukosta, sillä tyylillisesti en välttämättä vastaa sitä perinteistä Bodom fania - eikä liiemmin poikaystävänikään. Meikkiin jaksoin tällä kertaa panostaa enemmän, nytkun hankin muutaman luomivärin Grimasilta. Kuvassa meikki nyt ei oikeuksiinsa pääse, kun se on jo ehtinyt suttaantua menossa ja melskeessä.

Bodomia oli lämmittelemässä kaksi bändiä, Lost Society ja For The Imperium. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi bändiä pitää olla lämmittelemässä kaksi bändiä, kun yksikin riittäisi vallan mainiosti, mutta kyllähän tuo parituntinen meni näitä kahta kituutellessa läpi. Lost Societyn pojilla oli kyllä asenne kohdallaan, mutta musiikki ei iskenyt enää pidemmän päälle, kun kaikki biisit tuntuivat toistavan itseään. For The Imperiumista en sano muuta kuin että boring isolla B:llä.

Itse pääesiintyjä, COB, aloitti puoli kymmenen maissa ja tällä kertaa olivat jopa minuutilleen ajoissa. Eturivissä oli mahtava olla, kuten aina, mutta viimeksi Bodomit tuli nähtyä eturivistä muutama vuosi takaperin. Keikalla oli erinomaistakin erinomaisempi setti ja tässä listaa biiseistä, jotka keikalla kuultiin:

Transference
Needled 24/7
Living Dead Beat
Halo of Blood
Scream for Silence
Bodom After Midnight
Lake Bodom
Hate Crew Deathroll
Shovel Knockout
Dead man's hand on you
Are You Dead Yet?
Blooddrunk
Angel's Don't Kill
Towards Dead End
Hate me!
Downfall
In Your Face


Sarjassamme "erinomaisia otoksia"

Bodom on yksi niitä harvoja bändejä, joiden settilista koostuu lähes poikkeuksetta hittibiiseistä, kuten yllä olevasta listasta voi huomatakin. Joukkoon ovat kuitenkin pistäneet muutaman biisin, jota eivät pitkästä aikaa ole soittaneet ja yleensä nämä biisit ovat vanhempaa tuotantoa. Itse tykkään kuunnella paljon enemmän bändiä, joka soittaa niitä biisejä, joista yleisö oikeasti pitää. Monella bändillä tuntuu olevan tyhmä tapa tyrkyttää uuden levyn kappaleita ja hieroa niitä silmille ja lisäksi osa kappaleista saattaa olla tosi randomeja, jopa omia inhokkeja. Onneksi Bodomin kohdalla näin ei koskaan ole ollut, eikä toivon mukaan koskaan tule olemaankaan.

Mahtava keikka kaiken kaikkiaan jälleen kerran. Nyt ei muuta kuin parantelemaan moshaamisesta aiheutunutta niskakipua. Jälleen voi todeta kuolevansa onnellisena <3

2 kommenttia:

 1. Kuulostaakseni erittäin creepy stalkerilta; huomasin sut siellä FB:n tapahtumasivulla ja yritinkin bongailla sua yleisön seasta, mutta näemmä huonolla menestyksellä jo senkin takia että olit itse siellä edessä - minä taas siellä anniskelualueen tiskin vierellä ja Bodomin aloittaessa siirryin K-15-alueelle miksauspöydän viereen. :P

  Bodom veti kyllä hyvän keikan, harmi vaan että mun piti poistua jossain välissä tupakkapaikalle happihyppelylle kun pitkään seisominen rupesi pyörryttämään.

  Minäkin muuten taisin pikkusen erottua sieltä joukosta kun meikäläisellä on nykyään violetit hiukset ja päältä löytyi pitsihame ja pvc-korsetti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, saahan sitä stalkkailla jos haluaa :D Itse en kauheasti alueella pyörinyt kun porukan kanssa jumittauduttiin heti eturivipaikoille, eikä pahemmin sieltä liikuskeltu mihinkään.

   Olisi ollut siistiä tavata, toivottavasti tulee tilaisuus joskus :)

   Poista