maanantai 30. syyskuuta 2013

ALE löytöjä

Jos sattuu käymään kaupassa isommassa ostoskeskuksessa, kannattaa välillä piipahtaa käymään vaateliikkeissä vilkaisemassa alennuslaareja - tai jopa ihan outlettejä. Käytiin äitini kanssa eilen Lempäälän Ideaparkissa ja käväistiin muotikadun Brand outletissa. Kannatti mennä, nimittäin löysin ylisöpöt kengät hintaan 14,90 ja alkuperäinen hinta oli 69e.


Kengät ovat merkiltään Spirit. Sinänsä hieman yllättävä löytö, nimittäin yleensä en pahemmin mokkakengistä innostu, mutta näissä kengissä oli samaan aikaan jotain ihanaa ja hölmöä ja ne sopivat hyvin yhteen löytämäni Abbey Dawn merkkisen hameen kanssa, josta onkin alempana kuvaa. Noita mokkakenkiä oli saatavana ainakin sinisenä tuon mustan lisäksi ja mukana taisi olla sellaisia likaisen pinkkejäkin. Kotiin päästyäni huomasin kuitenkin ehkä syyn sille, miksi kengät olivat alennuksessa, nimittäin niiden sisäkulmassa oli aikamoiset reiät. Suutarireissu ilmeisesti tulossa, vaikkeivät nuo reiät pahemmin kävelemistä haittaa. 

Nuo kengät muuten ovat itse asiassa ensimmäiset kiilakorkoiset kengät, jos ei lasketa Demonian Swingejäni. 


Hameen löysin aivan sattumalta. Katselin sitä aluksi todella epäröiden, mutta päätin sitten äitini suostuttelemana sitä kokeilla - ja hyvältähän tuo näytti! Hame nousee mukavasti vyötärölle ja uusien kenkien kanssa yhdistelmä on aika ylisöpö. Hameen oikeaa hintaa en tiedä, mutta 29 euroa pulitin siitä. Sitten vielä kokonaiskuvaa lookista. Ostin joku aika sitten goottikirppikseltä turkooseja rastoja, joita sitten lisäilin mustiin lisäkkeisiini. Mielestäni oikein hyvät tuli, harmi vain, että omasta mielestäni pinkki otsatukka ei oikein mätsää kokonaisuuteen mukaan.

2 kommenttia:

  1. Jäikö noita kenkiä sinne vielä? =D onko hyvät jalassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu jäi iso pino eri väreissä :) On ihan hyvät jalassa, mutta itsellä ainakin hetken kävelyn jälkeen alkaa päkiässä tuntumaan

      Poista