maanantai 12. elokuuta 2013

New tattoo! Skulls and roses

Kävin eilen hakkauttamassa ihooni uuden tatuoinnin, josta en ole tainnutkaan vielä mainita blogin puolella paljon mitään. Osa varmaan muistaakin minulla olevan selässä musta kissa, joka pitelee pentagrammia? Päätin jatkaa kyseistä kuvaa, sillä se tuntui niin yksinäiseltä selässä. Onneksi päätin jatkoa ottaa, sillä nyt kuva on paljon suurempi ja kokonaisuus on paljon parempi!

Kuva ilman salamaa, jossa uutukaisuus sulautuu paremmin vanhaan kuvaan. Älkäätten muuten hämääntykö, tuo kissatatuointi on 3 vuotta vanha ja sitä pitäisi mennä värityttämään uudelleen jossain vaiheessa. Kisu ei luonnossa noin epätarkka todellakaan ole, eikä noin hailakka :3

 Idea kissatatuoinnin jatkamiseen lähti siitä, kun mietin haluavani ottaa selkään jotakin. Tiesin jo melkein heti idean saatuani, mitä haluan ottaa ja koska kissa-tatuointini on melko realistinen, halusin jatkaa sitä perinteisemmällä tatuoinnilla: pääkalloilla ja ruusuilla. Tatuointi on tällä kertaa täysin tatuoijani suunnittelema. Aiemmin olen vienyt hänelle valmiin kuvan, mutta tällä kertaa annoin hänelle vain toiveeksi sen, että kuva olisi jatkoa kissatatuointiin ja siinä pitää olla ruusuja ja pääkalloja.

Ruusut halusin ehdottomasti enemmän pinkeiksi kuin punaisiksi, sillä pinkki väritys sopii olemukseeni paremmin kuin kirkas punainen, toki sekin varmasti olisi näyttänyt yhtä hyvältä. Tatuointiin olen erittäin tyytyväinen. Sen tekemiseen meni 4 tuntia ja voin kertoa, että loppuvaiheilla aloin jo irvistellä tuskissani. Pidän myös siitä, että pääkallot ovat kaikki hieman erilaisia. Ne tuovat kokonaisuuteen elävyyttä.

Tarkempi kuva uutukaisesta salaman kanssa. 

Kuva on nyt kokonaisuutena oikein hyvä omasta mielestäni, mietin siihen kyllä vielä joskus ehkä lisääväni jotain tekstiä, mutta se jääköön tulevaisuuteen muhimaan. Minulla on nimittäin jälleen kerran uusi tatuointi idea mielessäni ja ajan aion varata heti kun tämä selkä on parantunut~

6 kommenttia:

 1. Todella upea kokonaisuus! Ja tosi taitavasti tehty muutenkin :-) Ja ihan näin ohimennen sanon, että jos laitat jatkossakin isompia kuvia niin kannattaa leventää tätä ulkoasua, jotta kuvat näkyy kokonaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 ja kiitos myös vinkistä, olen tuota yrittänyt muuttaa, mutten tiedä miten. täytyy kai vaihtaa blogin teemaa tjs x)

   Poista
 2. Woow vähän siisti! ^-^ Enkä tiennykkää et sulla on kisu siellä selässä:D

  VastaaPoista
 3. Taisit olla tän päivän koskinsanomissa ja jäin vähäksi aikaa tuijottamaan kuvaa, kun näytit kyllä tosi upeelta ja pukukin oli mieletön! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin olin. Piti ihan lehti ostaa, kun kaverit kertoivat :D Omasta mielestäni kuva oli kauhea, mutta kiva jos muut tykkää x)

   Poista