sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Uusi tanssiasu!

Viime tanssi-aiheisella videollani kerroin teille ostavani uuden esiintymisasun ja nyt sen vihdoin sain!

Puku on omasta mielestäni niin hieno, että muut tanssiasuni kalpenevat sen rinnalla. Yläosassa on juuri sitä, mitä itämaisen tanssin puvuissa rakastan: paljettia, timanttia, nauhoja ja muita pieniä yksityiskohtia. Ostin tämän puvun eräältä vanhalta ryhmämme jäseneltä, joka on lopettanut itämaisen tanssin harrastamisen musiikkialan vietyä hänet mukanaan. Koska puvun entinen omistaja on todella hoikka, pelkäsin, olisiko puku liian pieni, mutta luojan kiitos se sopi täydellisesti ylleni!


Puvun väri on myös ihanan hailakka vaaleanpunainen ja alaosan suhteen yllätyin positiivisesti. Kangas hohkaa hieman kultaista glitteriä ja lantion etuosassa on kaunis kultaisilla paljeteilla tehty kuvio, jonka voi halutessaan peittää tanssihuvilla (josta nyt en kuvaa tähän laittanut, mutta tulevista näytöskuvista varmaan näette senkin). Erityisen ihanan tuosta alaosasta tekee tuo tyköistuvuus ja se, että helman oikeapuoli on lyhyempi kuin toinen - pitääkin ennen esitystä tehdä kunnon sheivaukset sääriin, etteivät kauhea karvapeite loista yleisöön (tosin onneksi minua on siunattu olemattomilla, hyvin vaaleilla säärikarvoilla).

Tanssipuku videolla sanoin, että puku on todennäköisesti ns. aito egyptiläinen käsityö ja yläosan suhteen voisin panna pääni pantiksi, että se on 100% käsintehty. Alaosa sen sijaan kaikessa kauneudessaan vaikuttaa itsetehdyltä. Mikään asiantuntija en itämaisen tanssin puvuissa ole, mutta luulen, että puku on teetätetty ihan Suomessa jollakin taitavalla ompelijalla, tai vähintään ostettu jostakin itämaisen tanssin tarvikeliikkeestä. Oli puvun alkuperä mikä hyvänsä, pääasia on se, että se on hieno ja näyttävä, oli se sitten aito egyptiläinen tanssiasu tai sitten supisuomalaisen ompelijan tekemä.


Tämä asu tuleekin heti seuraavaan näytökseen käyttöön, josta teen postauksen elokuun lopulla :) Näytöksestä voin jo alustavasti paljastaa sen verran, että siellä tulee olemaan n. 10 tanssia, joista itse esitän 4. Yksi koreografia on täysin improvisaatiota ja saamme myös Tampereen tribal ryhmän Louhen Tyttäret mukaan.

Mitä pidätte puvusta? Kuvat eivät välttämättä ole niitä kaikista edustavimpia, mutta toivon mukaan kesän näytöksestä tulee jotain kunnollisempia otoksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti