maanantai 1. heinäkuuta 2013

Tuska Open Air 2013

Tuskassa olin tällä kertaa ainoastaan viimeisen eli sunnuntai päivän, nimittäin olin perjantain ja lauantain kaverini Antun luona. Antun luona vierailusta teimme yhteispostauksen kummankin Ginga-aiheisiin blogeihimme ja sen stoorin voi halutessaan lukea täältä.

Tuskassa oli aivan mahtavaa, kuten aina keikoilla tuppaa olemaan. Väkeä oli tosi paljon, sanoivatkohan ne, että 25 000 kävijää eli ihan mukava määrä. Tuskaan tietysti mentiin kaverini Hannan ja poikaystäväni Herzun kanssa, Nightwishin perässä luonnollisesti. Siksipä tällä kertaa jäikin oikeastaan muut bändit katsomatta, koska tämän reissun tarkoitus oli nimenomaan saada Nightwishin nimmarit, jotka viime Sauna Open Air reissulta jäivät saamatta ja fanityttöilijöille (ja -pojalle) ominaiset eturivipaikat.

Deathchainia katsastettiin parin biisin ajan ja helkkarin hyvää settiä, täytyy sanoa!

Ihmettelin ihan ääneen katsoessani Tuskan aikatauluja, joissa luki, että Deathchain ja pari muuta bändiä soittaa ainoastaan 20 minuuttia. Mikä helkkarin esiintymisaika se sellainen on? Oli miten oli, Deathchainin hyvä veto ei yllättänyt.


Nightwishin nimmareita oltiin odottamassa vähän päälle tunti, eikä kaduttanut yhtään! Nightwishin porukka on aina yhtä mukavia, hymyilevät ja saattavat kysellä kuulumisiakin. Heistä saisi moni muukin bändi ottaa opikseen!

Pakollinen ruokakuva eli makkaraperunat.

Eturivin fanitytöt.


Kääk!

Mussukka<3


Oma Tuska outfittini oli tällä kertaa hieman poikkeavampi perus kuristusperkele-vaatetuksesta. Ihan Nightwishin kunniaksi päätin heittää pitkästä aikaa röyhelöhameen, verkkosukkahousut ja pikkuhatun päähän. Puin ylleni myös tuliterän Lip Servicen boleron, jonka ostin samana lauantaina ollessani pienellä shoppailureissulla Antun kanssa. 

Tästä postauksesta tuli aika kuvapainotteinen tällä kertaa. Tuskasta tuli ostettua Stam1nan paita, jonka jossain vaiheessa esittelen teille tarkemmin :D Kuten Saunasta, tein myös Tuskasta videota jälleen huonomman kameran avustuksella, joten kurkatkaahan sekin läpi~ KLICK!

1 kommentti:

  1. Hei, kiinnostaisko osallistua sunnuntaina bloggaajien miittiin? Täältä löydät tietoa. https://www.facebook.com/groups/111043372437389/ On samaan aikaan Gothnicin kanssa Näsinpuistossa.

    VastaaPoista