keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Alusvaateosteluita

Koulujen loppumisen kunniaksi kävimme perheeni kanssa pienellä niin sanotulla shoppailureissulla Lempäälän Ideaparkissa, josta on itse asiassa tullut eräänlainen traditio aina, kun poikaystäväni tulee Espoosta asti vierailulle (kyllä, asumme toistaiseksi vielä eri paikkakunnilla). Poikaystäväni kanssa tuli muuten 29.5 täyteen kolme vuotta yhdessä oloa ja kyseistä juhlapäivää päätimme viettää Tampereen Lumous festivaaleilla heinäkuun alussa, kun molemmilla on tarpeeksi rahaa säästettynä siihen mennessä. Hotellit ja kaikki on jo varattu, mahtava päivä tulossa silloin!

..Mutta niin ne ostokset. Otin ihan yhteiskuvan kaikista ostoksistani, koska erikseen kuvaaminen on todella työlästä. Jotenkin sitä aina tuntuu, että alusvaatteita tarvitsee aina, joten päätin sitten ostaa leopardikuvioiset rintaliivit ja alushousut. Tuossa taustalla on pyjama tai oikeastaan pyjamahaalari.


Vaatteet ostin New Yorker nimisestä kaupasta ja yhteishintaa vaatteille tuli ainoastaan 25 euroa. Kuvassa on myös Lumenen Natural Coden puuteri, joka on mielestäni aivan mainio ja tarpeeksi vaalea puuteri omalle iholleni. Joka kerta, kun puuteripurnukan (vai miksikä tuota sanoisi) pohja alkaa loistamaan, on pakko rynnätä kauppaan ja ostaa uusi puuteri varastoon, koska ilman puuteria en kyllä selviäisi hetkeäkään :'D


Tuosta pienestä putelista tuolla vasemmalla yläreunassa päätin ottaa ihan erikseen kuvan, sillä päätin jälleen kokeilla uutta hiustuotetta: Tigin Headrush kiiltosuihketta, jonka ostaminen on jäänyt ihan vain siksi, että tuote on tosi kallis (kuten Tigin tuotteet yleensäkin). Suihke on kuitenkin ihan kelpo. Se tekee huonokuntoiseen hiukseen pienen terveen kiillon ja tuoksuu hyvältä. Myös pullo on todella nätti, violetin pinkki ja vihreä korkki. Yksinkertainenkin on joskus kaunista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti