keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Postaus ehdotuksia

Kertokaahan jotain hyviä aiheita postauksilleni. Vaikka aika usein blogiini kirjoittelen, olisi hauska kuulla, mitä te, hyvät lukijani, haluaisitte blogissani lukea. Minulla oli tuossa joskus samantapainen kysely/äänestys, mutta totesin sen liian epäselväksi. Olisi nimenomaan kiva tietää, mitä aiheita haluatte minun käsittelevän.

Eli siis. Ehdotuksia postausten aiheille. Mitä haluatte lukea blogissani? Hiuksista? Meikeistä? Minusta itsestäni jotain erityistä? Tanssiharrastuksestani? Vai jostain muusta? Videopostausaiheita?

Kaikki ehdotukset ovat tervetulleita ja pyrin niistä mahdollisimman monta toteuttamaan :3

Kertokaahan, olkaa hyvät ^^
8 kommenttia:

 1. Jos et ole jo tehnyt niin mielipide homojen oikeuksille ^^ Ja teeppä arvostelu PSYn Gentlemanista :'D Anteeks oli pakko...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo voisi olla hyvä aihe, sillä minulla on siitä aika vahva mielipide. Kiitoksia x) Psyn Gentleman on kyllä kieltämättä mainio, voisin mainita sen jossain "Luurankoja kaapissa" tapaisessa postauksessa :'D Gentleman on nimittäin salalempparikappaleitani.. Tai no ei ole enää, kun kerroin sen xD

   Poista
 2. Hmm, tässä muutamia aika perinteisiä: suosikkileffat, meikkipussin sisältö, kämppäpostaus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkipussin sisällöstä mulla on jonkinmoinen postaus jossain hamassa menneisyydessä, mutta ainahan sitä voisi hieman päivitellä :)

   Kämppäpostaus myöskin harkinnassa jossain vaiheessa, täytyy vain yrittää siivota ensin :'D

   Poista
 3. Itse tykkään meikki- ja hiuspostauksista sinun tekeminä, koska kirjoitat niitä niin sujuvasti ja selkeästi. Lisäksi videopostaukset ovat aina kivoja, ihan tavallinen höpöttelyvideo jossa kerrot kuulumisiasi olisi jees. Ja tuosta tanssiharrastuksestasi olisi kiva kuulla lisää. (:
  Niin ja sitten sellainen postaus olisi myös kiva, missä kerrot millainen ihminen sinä olet. Luonteeltasi ym., vai oletko tehnyt sellaisen joskus..? :D Itse en ainakaan muista, mutta voihan se olla että olet jo tehnyt selllaisen. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ^^ Varsinaista luonnepostausta en ole tehnyt, mutta esittelyyni olen kirjoittanut jotain suuntaa antavaa tekstiä :)

   Poista
 4. Lisää tanssista! :) Mukava ois muuten nähdä, et millasissa vaatteissa sie treenaat, ja ois mukava myös nähä millasia esiintymisasuja ja huiveja siulla on. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olisi kyllä kiva postaus, voisin moisen tehdäkin lähitulevaisuudessa :)!

   Poista