keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Niittitissit

Monet ovat jo varmaan törmänneet Facebookin Goottikirppiksellä ja Ginatricotissa outoihin, mielipiteitä jakaviin rintaliiveihin... Joissa on niittejä.

Ensimmäistä kertaa nähtyäni piikikkäät rintaliivit myytävän Goottikirppiksellä, ajattelin, että ei jessus miten rumat liivit, että nuo menee jo vähän yli ja että liivien päällä ei voi pitää mitään ilman, että piikit törröttävät paidan alta läpi. Noh, hetken aikaa siinä sitten tutkailtuani nettiä, huomasin muutamalla kyseiset tissiliivit päällään ja mietin, että on kieltämättä tosi hienonnäköiset. Mielipiteeni liiveistä siis vaihtui ja suorastaan ihastuin niihin näkemieni kuvien perusteella. Niinpä ryntäsin lähimpään Ginatricotiin etsimään kyseisiä liivejä, kun olin niitä sielä aiemmin nähnyt. Etsinnät eivät tuottaneet tulosta, sillä sillä hetkellä Ginassa ei ollut myynnissä niittirintsikoita kuin vain kullanvärisinä ja sitähän minä en siedä. Hopea on pakollinen väri.

Niinpä kiertelin ympäri nettiä eri hakusanojen kera ja lopulta löysin itselleni aivan uuden nettisivuston HerSecret.fin, joka myi ihastelemiani niittiliivejä suht. edulliseen hintaan. Niinpä napsautin kyseiset liivit itselleni sen kummempia miettimättä ja rukoilin, että S koko olisi se sopiva koko. Rintaliivejä ostaessa saa kyllä aina kirota sitä, että kuppikoko on liian iso tai se istuu huonosti, mutta nämä liivit olivat todella positiivinen yllätys ensikokeilulta.


Alunperin ostin liivit ihan käyttöä varten, en piilotellakseni niitä paidan alla. Visioni oli yhdistellä liivi vyötärökorsetin kanssa, mutta päätin sitä kuitenkin kokeilla vyötärövyön kanssa ja ihan ok:sti näkyisi toimivan. Mikseipä tissiliivit kävisi myös itämaiseen tanssiin?


Itse ihastuin hetken kauhistekujen jälkeen näihin liiveihin, mitä mieltä te muut olette? :) Liivit tuovat kivaa vaihtelua perus arkivaatetukseen ja ovat kyllä takuuvarmat katseenkääntäjät!

1 kommentti: