maanantai 13. toukokuuta 2013

Musiikillisia luurankoja kaapissa

Minulta pyydettiin tuossa postausehdotus topicissa arviointia yksinään Psyn Gentleman kappaleesta. Koska kappale kuuluu salasuosikkeihini, päätin tehdä postauksen, jossa julkistan lisää pelottavia kappaleita, joita tuskin kukaan uskoisi minun kuuntelevan. Tosiaan mikään genreuskovainen en ole ja kuuntelen muutakin kuin metallimusiikkia, mutta on silti olemassa muutama kappale, joita kuunnellessani kaverini niskakarvat nousevat pystyyn ja saan heti kauhisteluja tyyliin " Mut eihän toi oo yhtää sun tyylistä musaa!" Hmm.. En tosiaan osaa muotoilla oikeaa kuvausta tälle postaukselle, koska sinänsähän missään kappaleessa ei pitäisi mitään noloa olla, jokainen kuuntelee mitä haluaa, eikä aina tarvitse orjallisesti noudattaa mitään typeriä sääntöjä siitä, että tiettyä tyylisuuntaa edustavana ihmisenä pitäisi olla 100% kuin stereotyyppinen ko. tyylinedustaja on.

Jospa vaikka kutsuisimme tätä postausta nimellä biisejä, joita et uskoisi minun kuuntelevan. Tästä se lähtee!

Ensimmäiseksi jo mainitsemani PSY - Gentleman. Poikaystäväni kertoi minulle kappaleesta vitsillä ja kuuntelimme sen. Tietysti Gangnam Styleä vihaavana ihmisenä olin todella skeptinen, mutta suostuin kappaleen kuuntelemaan.. Ja ihastuin siihen! Siis noloox!? Ei vaan. Biisissä ei sinänsä ole mitään järkeä, mutta jollakin tapaa tämä eroaa siitä perus NRJ renkutuksesta, jota töissä joudun kuuntelemaan aivan jatkuvasti. Ihan kiva kappale, mutta yksinäni tätä lähinnä kuuntelen. Rytmikäs ja huvittava :D

Berlin Expressin Die Russen Kommen on myös todella outo kipale, mutta löytyy mp3-soittimeltani. Tämä on samaan aikaan tosi asennebiisi, mutta samaan aikaan niin outo, että kaverini alkavat vain nauramaan päin naamaa. Varmasti mielipiteitä jakava biisi, eikä genrekään välttämättä ihan ole sitä tyypillisintä minua.Indican Ikuinen Virta on myöskin mukaansa tempaava biisi ja itse asiassa musakorneristani löytyy kyseisen bändin ensimmäinen levy, jota tulee kuunneltua joskus tylsinä päivinä. Indica on ihan jees bändi, ehkä ainut tyttöbändi, josta pidän jollakin tapaa.

Spice Girls on lapsuuden suosikkejani ja tykkään kuunnella heidän biisejään oikein mielelläni. Ihan hyviä ne vielä näin 2000-luvulla ovat.

...Britney Spearsistakin pidän, erityisesti pidän Toxicista ja monesta muusta kappaleesta. Tosin enemmän minuun uppoaa Britneyn vanhat biisit, uudet ovat aika mälsiä.

Ja kaikista "noloin" paljastus, nimittäin suurimmaksi metallimusiikki-inhokikseni mainitsemani Metallica. Mielestäni bändi on todella yliarvostettu, mutta pakko minunkin sitten oli kyseiseen bändiin mennä retkahtamaan kuunneltuani pari kertaa Master Of Puppets kappaleen. Kyseistä biisiä tulee lauleskeltua karaokeversionakin salaa kotona, kun kukaan ei kuule.. Edelleenkin vihaan Metallicaa, mutta MOP on ainut biisi, joka pistää jalan väpättämään musiikin tahtiin.

Mitäs "nolouksia" teidän suosikkikappalelistaltanne löytyy? :D


3 kommenttia:

 1. Genreuskomattomana, onhan näitä; Psy, Nicki Minaj, mikä tahansa renkutus nyt päähän jää soimaan ni pakkohan se on jostain hommata. Ja tosiaan, kukaan ei usko että kuuntelis, tai sitten ainakin manaavat katu-uskottavuuden maan rakoon:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en Nicki Minajin musiikista niin välitä, mutta naisen ulkonäkö on kyllä mahtava.. Omistan jopa hänen hajuvetensä :'D

   Poista
 2. Ahhah. Toxic on kyllä jostain syystä herkkua korville :D. Ja jotenkin pidän sen videostakin (muista kuin Britneyn keikistelykohdista), loppu vielä kruunaa sen.

  Itselläni ei mitään nolouksia ole, mutta joidenkin silmissä ehkäpä BOTDF voisi olla nolo tai epäuskottava. Itse kuitenkin tykkään enkä häpeä sitä myöntää. Jayy on sitä paitsi pirun kuuma mies :D

  VastaaPoista