lauantai 4. toukokuuta 2013

Hiuskoriste ostoksia

Hirveän vaikeaa oli muuten keksiä otsikkoa tälle postaukselle ja lopulta päädyin sitten tylsimpään vaihtoehtoon ikinä. No joo, asiaan. Käytiin tänään äitini, siskoni ja hänen poikaystävänsä kanssa Lempäälän Ideaparkissa kierroksella. Itse lähdin alunperin mukaan tylsyyttä pakoon ja makutuomariksi, sillä kierroksen tarkoituksena oli löytää siskolleni juhlakengät peruskoulun päättäjäisiin ja kengät löytyivät onneksi pitkän etsinnän jälkeen. Itse piipahdin Glitterissä, kauppaan, jota ennen vihasin enemmän kuin elämää. Tuntui, että kyseisestä puljusta ei löydy ikinä mitään omalle tyylille sopivaa ja kaikki korut tuntuivat rajoittuvan typeriin sulkaviritelmiin ja kultakoruihin. Nykyisin Glitter on yksi suosikkiasuste kaupoistani, sillä sinne on ihan muutaman vuoden aikana ilmaantunut oikeasti hienoja ja kivoja hiuskoristeita, koruja ja muita kivoja pikku juttuja. Kallistahan Glitterissä tunnetusti on, mutta kyllä muutamasta oikeasti kivasta rihvelistä voi hyvin maksaakin.

Mitä sitten Glitteristä tarttui mukaan? Noh,

Hiusvalkki ja nutturaverkkoja. Valkkia olen viimeksi käyttänyt balettikoulussa ja nyt hiusalasta innostuttuani toden teolla, mieleni teki ihan kokeilla, miltä nuttura näyttäisi nykypäivänä päässäni. Jospa näistä aineksista saisi rakennettua jotakin juhlakampausta elokuussa oleviin serkkuni häihin.


Mukaan tarttui myös kivan värisiä puhelinlankaponnareita, vai miksikä näitä kutsuisi. Tuleepahan vaihtelua tylsiin "en tee tälle tukalle mitään" hätäponnarivirityksiin.


Viimeisimpänä ostin itselleni pääkorun. Kuva ei oikein anna korulle oikeuttaan, koska tämä pitäisi kuvata ihan päässä. Kultainen väri ei ole ehkä se minulle omin arkiväritys, mutta ostin tämän pääkorun ajatellen itämaista tanssia, johon olen jonkinmoista korusysteemiä etsiskellyt pidemmän aikaa, mutta koskaan en ole törmännyt mihinkään erityisiin. Myyjän mukaan samaista pääkorua on olemassa myös hopeana, jonka olisin napannut mukaani arkikäyttöä varten, mutta piru vie olivat menneet loppumaan.


 Meikkinä tänään perus pinkkivalkoinen luomiväri viritys, rajaukset sekä pienenä extrana ja hyvänä viikonloppumeikki virkistyksenä Punanaamiosta ostamani ihotimantti. Nämä muuten menevät hyvin lävistyksestäkin, joten jos lävistystä harkitsee, näitä voi kokeilla kiinnittää eri paikkoihin. Liimaus pysyy ja lähtee ainoastaan hyvällä puhdistustuotteella ja hinkutuksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti