lauantai 13. huhtikuuta 2013

Värjäyskokeiluja

Ostin hetken mielijohteesta Directionsin shokkivärin. Sävy oli tällä kertaa violet, jota en aiemmin ollut testannut. Hetken aikaa täytyi kyllä miettiä, tarttuukohan väri alla olevaan Elumeniin, mutta hyvinhän se tarttui. Etuhiusten latvan värjäys oli muuten todella vaikeaa tehdä itse. Värjäyksestä ei kovin tasainen tullut, mutta ihan semikelpo. Mitä mieltä te olette? On se ainaki violetti!Hehkutan tässä samalla, että Youtube tiliäni seuraa tällä hetkellä 100 ihmistä. Kiitos kaikille tilaajille :) <3

KLIKKAA TÄSTÄ!

6 kommenttia:

 1. Hii, itse yritin juuri googletella kokemuksia, että tarttuuko noi shokkivärit elumenin päälle, jota olen harkinnut kokeilevani. Onko elumen oikeasti niin hyvä ja kestävä mitä huhutaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omassa päässäni Elumen on ollut todella pysyvä. Toki se haalistuu samalla tavalla kuin vaikka punavärit yleensä, mutta pysyy kyllä todella kirkkaana viikkoja, eikä sitä tarvitse olla koko ajan värjäilemässä.

   Täytyy muuten tähän vielä mainita, että petyin ihan hirveästi tuohon Directionin pysyvyyteen Elumenin päällä. Violetti sävy haalistui puolella ja seuraava pesu varmaan vie sen mennessään :S Elumenissa ei edelleenkään valittamista.

   Poista
  2. Itekkin käytän noita directionin värejä ja kahden pesun jälkeen, on taas värjäämisen paikka. Ei todellakaan pysy sitä 6-10pesua tai pysyy, mutta rumana haaleena :D Pitääkin lähitulevaisuudessa kokeilla tuota elumenia.

   Poista
  3. Kannattaa! Tietysti riippuu hirveästi hiuksesta, miten tällaiset erikoisvärit pysyy - ensimmäisellä värjäyskerralla väri saattaa valua aika piakkoin viemäriin, joten kannattaa kokeilla värjätä vielä uudestaan.

   Elumenista sanon vielä kuitenkin sen, että sitä saa ainoastaan ammattilaisten tukkuliikkeistä (jotka myyvät vain ammattilaisille tai opiskelijoille), ainakin Suomessa. Ulkomaista en tiedä, sieltä saattaa hyvin löytyäkin. Yksi puteli maksaa n. 25 euroa. Hyvästä väristä kuitenkin kannattaa maksaa :) Itse väri on myöskin todella suttaava, jos se kerran tarttuu valkoiseen pintaan, se ei siitä kovin helposti lähde.

   Poista
  4. Joo noissa Directionin väreissä sanotaankin, että väri alkaa pysymään paremmin, kun värjäilee useampaan otteeseen. Tapaus kohtaista tietenkin.

   Jep, olen lukenut noista elumenin väreistä. Ulkomailta niitä saa tilattua tavallinenkin tallaaja, toisin itse ajattelin mennä laittamaan värin ihan suosiolla kampaajalle. Kalliimpaa se kieltämättä on, mutta jos se pysyy edes vähän pidempään, niin on sen arvoista :P

   Poista
  5. Hyvä hyvä ^^ Ammattilaiselta saa hyvän ja tasaisen värin lisäksi ohjeet värin ylläpitoon - ja pääsee rentoutumaan :)

   Poista