maanantai 15. huhtikuuta 2013

Meikki ja hius tutoriaaleja

Teinpä tässä pitkästä aikaa "kunnon" meikkitutoriaalin. Tällä kertaa jätin pois mustan luomivärin kokonaan vaihteen vuoksi ja päätin tehdä pinkkisinisen cybermeikin.. Vai miksikä tätä voisi kutsua. Helppo kuin mikäkin ja ihan kivan näköinenkin (etenkin piilareiden ja tuuheiden tekoripsien kanssa). Tämä meikki on varmaan osalle tuttu eräästä postauksestani, kyseessä on siis tämä meikki:


Luomivärit eivät oikein pääse videolla oikeuksiinsa, mutta eiköhän tuosta jotain selvää saa. Älkää muuten pelästykö lähes meikitöntä turpaani :'D


Toisena videona heti perään tein kysytyn videon rastalisäkkeiden laittamisesta niin, ettei alla oleva nuttura näy kaikelle kansalle. Vanhojen rastojeni kanssa tappelin ongelman kanssa aivan jatkuvasti, kunnes keksin aika kätevän keinon pitää nuttura piilossa. Tärkeää tietysti on se, että oma hius olisi mahdollisimman samanvärinen rastojen kanssa, jolloin nutturan piilottaminen on helpompaa hiusklipseillä ja vastaavilla. Isona tekijänä tässä hommassa on myös se, että itse lisäke on mahdollisimman tuuhea ja helposti käsiteltävä (eli rastat saa aseteltua ilman, että ne hörhöttää joka suuntaan). Toivottavasti video hieman valotti epätoivoista selitystäni x) Tällä videolla myöskin tämän päivän outfittiä, joka onkin jälleen Lip Serviceä.
1 kommentti:

  1. Kiitos paljon viedosta! Pitäämä nyt sitten itsekkin kokeillu tuota tekniikka lisäkkeiden laitossa! :)

    VastaaPoista