sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Uusi takki ja Hair & Beauty Messut

Aluksi esittelen teille uuden takkini, jonka äiti osti minulle EMP:ltä. Tämä takki oli hankintalistoillani jo pitkään, mutta koska se maksoi joka paikassa yli sata euroa, en sitä koskaan raaskinut ostaa.. Mutta viimeisimmän EMP:n kuvaston saavuttua kotiini, huomasimme äitini kanssa takin olevan alle satasen (tiedä sitten oliko alennuksessa vai ihan normaalihinta) ja klikkasimme tilaa nappia. Takki saapuikin jo tuossa viime viikolla, mutta sairasteltuani en ole sitä kerennyt teille tänne blogiin esitellä. 

Naama ei näy, koska pidän tänään meikkaamatonta päivää, köh.

Olen ylirakastunut tuohon selkäosan korsettinyöritykseen<3

Kyseessä on siis Poizen Industriesin Alice takki, joka on ylisöpö - ja todella lämmin! Takki lähti pidemmälle koeajolle Helsingin Hair & Beauty messuille, jonne menimme yhdessä luokkatovereideni kanssa ensimmäistä kertaa. Takki saikin kehuja luokkalaisiltani, eikä ihmekään, sillä kuka nyt voisi vastustaa söpöjä sydäntaskuja ja satiinirusetteja <3 

..Mutta sitten niihin Hair & Beauty messuihin. Kyseessä oli siis hiusalan messutapahtuma, jonne pääsi ainoastaan ammattilaiset sekä alan opiskelijat. Odotin messuilta aika paljon, sillä kosmetologiopiskelu aikoina tuli käväistyä Kauneus- ja kosmetologimessuilla, jotka ylittivät kumpikin odotukseni. Hair & Beauty messut olivat kuitenkin pienoinen pettymys, sillä myyntikojuja oli vähän. Suurin osa kojuista koostui lähinnä meikeistä ja hiuspidennyksistä, joita en näiltä messuilta lähtenyt ostamaan. Olin myös odottanut, että isompien valmistajien myyntikojut olisivat olleet paikalla myymässä tuotteitaan mahdollisille tuleville käyttäjilleen. Erityisesti olisin halunnut ostaa kokeiluun tuotteita Goldwelliltä, Schwarzkopfilta, Sim Sensitiveltä, Wellalta ja Cutrinilta. Ainut esillä ollut valmistaja näytti olevan KC, jolta ostinkin tarjouksessa olleen vaalennusjauheen. Messut olivat myöskin aika sekavat, missään ei ollut opasteita ja kojut oli aseteltu niin tiuhaan, että käytävällä mahtui kävelemään vierekkäin korkeintaan 1 ja puoli ihmistä. 

Messut olivat Finlandia talolla, jonka edestä lähti bussi Hairmailin ja Schwarzkopfin tukkufirmoille. Niillekään ei ollut opasteita ja saimme kavereideni kanssa ihan etsiä ja kysellä ihmisiltä tämän bussipysäkin sijaintia. Onneksi kuitenkin löysimme bussin, jolla köröttelimme Hairmailiin, josta ostinkin suurimman osan ostoksistani. Minulla oli jo ennen messuja tiedossa jutut, mitä ostan, eikä mitään ylimääräistä lähtenyt mukaan.

Mukaan Hairmailista lähti kaksi hapetetta, tupeerauskampa (joka ei kylläkään ole kuvassa) ja kolme pakettia  Cutrinin mustaa väriä. Josko näillä selviäisi kesän yli ilman koulun hiustenlaittopäiviä! KC:n vaalennusjauheen ostin messutalolta. Olen kyseistä jauhetta käyttänyt työssäoppimispaikallani ja olen ollut siihen tyytyväinen, joten voin sitä suositella muille ammattilaisille. Hairmail ei tietääkseni myy ammattituotteita kuluttajille, joten en voi teille jauhetta suositella ostettavaksi. 

Okei, kyllähän sitä noiden etukäteen suunniteltujen ostosten mukaan lähti yksi ainut heräteostos, tämä:
Kuvasta ei varmaan ihan selkoa saa, mitä tuo luomivärin näköinen jauhe on. Itse asiassa kyseessä on luomiväri, jota hangataan hiuksiin. Tällä voi tehdä siis sellaisia hetkellisiä raita- tai latvavärejä, jotka lähtevät pois pesussa. Väri näkyy myös mustissa hiuksissa, mutta erityisen hyvältä se näyttää vaaleissa. Testasin tätä pinkkiä väriä heti paikan päällä latvoihini ja se pysyi ihan ok:sti kiinni. Sain kuitenkin ohjeeksi kokeilla sivellä "luomiväriä" vahan päälle, jolloin jauheen pitäisi pysyä paremmin kiinni.. Täytyy testata. Valmistajan nimeä en muista, mutta jos joku ammattilainen tämän tunnistaa, niin voi sen tuohon kommenttilootaan kertoa. 

Kokonaisuudessaan messuista jäi ihan hyvä maku, vaikkakin olin odottanut enemmän. Kuulemani mukaan messut ovat huonontuneet vuosi vuodelta ja mielestäni olivat tosi pienet, vaikka joka paikassa messuja mainostettiin Suomen suurimpana messutapahtumana.. Mielestäni olen kyllä ollut aiemmin suuremmissa tapahtumissa kuin nämä. Erityisesti mieleen jäi KC Professionalin hiusmuotinäytös, joka oli tosi upea, sekä lounastarjoilu, joka oli järjestetty todella hienoon tilaan. Ruuat olivat hienoissa kattiloissa ja puhtaanvalkoisissa lautasissa.. Mutta tuoleja ei ollut ja lysti maksoi 12 euroa per henkilö. Istumapaikoista viis, ruoka oli oikein hyvää, vaikka olikin perus kinkkukiusausta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti