sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Tuksuvideoita

Värjäilin eilen hiuksiani ja ajattelin tylsyyskuoleman partaalla tehdä nopean videon uusista hiuksista (tai no melkeen uusista).

KLICK!


Videossa sanoin etuletin näyttävän vähän violetilta, mutta kuvat onnistuvat kyllä hämäämään ja samoin video itsekin, keh. 

Tein myös tuossa muutama viikko sitten pienen kampausideavideon, jonka varmaan Youtube kanavaani seuraavat ovat nähneetkin. Pistelläänpä se nyt tännekin.


Kampaus ei ole mikään vaikea ja vaikka parturi-kampaajaksi opiskelenkin, kampaustenteko tuntuu olevan vielä vähän hakusessa, joten älkää ihmetelkö noita kiharoiden outoutta :'D Sen toki haluaisin kuulla, haluaisitteko seurata kampaustutoriaalejani lisää? Tosiaan kun en kampausten teossa vielä mikään mestari ole, niin mitään supervaikeita en kyllä osaa vajaa vuoden koulutuksella opastaa, mutta jotain kivoja arkikampausniksejä kylläkin~

Löysin muuten laatikosta vanhat pidennykset ja heitin ne huvikseni päähäni. Kyhäsin niistä sitten perus letit. En kyllä tiedä, ovatko letit ihan minun juttuni, mutta onpahan nyt tätäkin kokeiltu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti