lauantai 30. maaliskuuta 2013

Today's Outfit x 2

Tämän päivän outfittiä vaikka sitten pääsiäisen kunniaksi. Ajattelin pitkästä aikaa heittää päähäni ensimmäiset loxini, jotka ostin aikanani Morticiasta. Piti sitten vielä kokeesi laittaa päähän uusimmat loxit. En osaa itse oikein päättää, kummat näyttävät paremmalta. Päättäkäähän te!

Bolero: Tripp
Top: Lip Service
Skirt: Hell Bunny
Shoes: Demonia
Hair: Morticia

Vanhat loxit

VS

Hair: Cyberloxshop
Shoes: Pleaser

Uudet loxitKummat ovat enemmän teidän mieleenne? :)


..Ja hyvää pääisiäistä teille!


10 kommenttia:

 1. Mä tykkäsin enemmän noista vanhoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihan kivat, ainut miinus vain siitä, että niiden alla olevaa nutturaa on vaikea saada peittoon.. Pitäisi ostaa toiset samanlaiset niin peittyisi paremmin x)

   Poista
 2. Miun silmään taas näyttää paremmalta noi uudet! Tosi kivat!

  VastaaPoista
 3. Noi uudet on todella upeat!:P Laitatko loxit päähän ponnarin vai nutturan avulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään niistä. Nutturan ja ponnarin. Teen nutturan, johon sitten kiedon ympärille lisäkkeissä olevat nauhat :)

   Poista
  2. Okei :) En tiedä sitten että teenkö itse jotenki ihan väärällä lailla, kun en saa nutturaa millään piloon ja ne näyttää tosi tyhmältä :(

   Poista
  3. Itse asiassa mulla on ihan sama ongelma, etenki noiden uusien lisäkkeiden kanssa. Kannattaa hankkia aika muhkeat lisäkkeet, nimittäin ohuet lisäkkeet eivät peitä nutturaa hyvin. Voin kyllä kokeilla tehdä jonkun videotutoriaalin tuosta lisäkkeiden laittamisesta päähän, jos siitä saisi vähän osviittaa siitä, miten itse saan nutturan peittoon :)?

   Poista
  4. Mulla on kaks lisäkettä ja ne on just tuollaaset pitkät ja erittäin muhkeat! Mut ne joko näyttää juuri päältä sellasilta ettei ne oikein istu ja koko ajan pitäis olla korjailemas loxeja ettei nuttura näy. Oon omistänu loxit pian 2vuotta enkä ole juuri tuon syyn takia muutakun kokeillut kotona pariin otteeseen päähän ja menettänyt hermoni kun en saa hyvin istumaan. Olisi kyllä kiva jos tekisit jonkun laisen videon, jos vaikkan itsekkin saisin vähän vinkkiä :)

   Poista
  5. Videota tulloo, jahka kerkeän tehdä x).

   Poista