keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Satanica's Hair school continues: Tupeeraus

Tein tupeerauksesta pienen tutoriaali videon Youtubeen. Sain vaihteeksi taistella videon kanssa pariin otteeseen, kun Youtube tunnisti videolta pari biisiä ja kielsi videon näytön Suomessa jne. Vaihdoin videoon siis musiikit, ja nyt videon lopussa näkyy aivan väärät musiikit kuin siinä pitäisi olla. Yritin kyllä videota muokata sen verran jälkikäteen, ettei noita lopputekstejä näkyisi, mutta saa nähdä onnistuinko. Kertokaahan te!

Videolla näytän siis, miten tehdä iso, tuuhea ja huuuge tuqqa. Käytän videolla aiemmin suosittelemiani tuotteita ja siinä näkeekin hyvin lopputuloksen - kampaus senkun kestää ja kestää. Tärkeää on hyvä tupeeraus ja -harja. Muovikammat voi heittää suoraan roskakoriin, koska ne vain sähköttävät hiuksia, eivätkä tupeeraa kunnolla.
On se kumma, kun kaikkia videoita en saa liitettyä blogiin, mutta osan saan.. Mutta minkäs teet, kun tekniikka pettää.

Tässä vielä pieniä vinkkejä hyvään tupeeraukseen:

- Jos tykkää isosta tukasta, kannattaa tupeeraus opetella. Liukashiuksisten kannattaa myöskin ostaa itselleen hiuspuuteri, jonka avulla tupeeraus onnistuu varmasti. Pohja on kaiken A ja O!

- Jos omaa tosi rasittavia jakauksia tai pyörteitä, kuten itselläni tuo keskipääjakaus, sen saa helposti häivytettyä tupeeraamalla osiot yhteen.

- Tupeerauksen ei myöskään tarvitse aina olla isoa. Kampauksen kokoa voi säädellä tupeerauksen määrällä - mitä enemmän tupeeraa, sitä enemmän kampaus isonee.

- Kannattaa myöskin käyttää tyveen 1-2 vahvuista hiuslakkaa, sillä hius on helpompi silottaa päältä. Jämäkät lakat säästetään sitten sinne viimeistelyyn, kuten videolla näytänkin.

- Loppusilotus kannattaa tehdä selvitysharjalla varovasti, ettei alla oleva tupeeraus purkaannu.

Btw, olen muuten totaalisen rakastunut tuohon Tigin hiuslakkaan. Se pitää erinomaisesti ja tuoksuu ihanan makealle. Ainut pitkä miinus tulee hirveästä hinnasta, Tigin shampootkin maksavat yli 20 euroa. Mutta vastaavana lakkana käypi hyvin Osiksen Finish, josta olen jo aiemmissa postauksissa puhunut.

Mutta kertokaahan mitä mieltä olitte videosta :)

4 kommenttia:

 1. Mistä tuo tupeerausharjas mahtaa olla ja minkähintainen? Jos jonkin vastaavan kaltaisen etsis jostain. Video oli hyvä ja selkee, kiitos siitä^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja hyvä että oli selkeä ^^

   Oman tupeerausharjani olen ostanut kampaamotukusta, jotka eivät myy kuluttajille :S. Kannattaa katsella kaupoista, luulisi sieltä löytyvän. Toki on olemassa myös näitä tupeerauskampoja, mutta en niitä suosittele, koska sähköttävät hiuksia. Jos tupeerausharjoja ei löydy mistään, kannattaa kokeilla tupeerata pienellä luonnonharjasharjalla, niissä on samanlaiset harjakset kuin tupeerausharjassakin. Myös netin syövereistä saattaa löytyä :)

   Poista
 2. Hyvä laatuinen video!:) Mutta mulla on siis luonnonkiharat, todella tuuheat sellaiset, ja haluisin tuollatteen tapaset hiukset. Mutta en tiedä miten tähän pehkoon saisin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Luonnonkihara hius on aina vähän ongelmallinen. Kokeile ensin suoristaa se suoristusraudalla (alle hyvä muotoilutuote ns. lämpösuoja, jossa on pieni pito, esim. Goldwellin Sleek Perfection) ja sen jälkeen tupeeraus :)

   Poista