tiistai 5. helmikuuta 2013

Sun tukka tulee Rapunzelilta, mun tuleeki Cyberloxshopista!

Vaikka olen useammassa postauksessani paasannut, että ulkomailta en tule koskaan mitään tilaamaan, sorruin kuitenkin poikkeuksellisesti tähän. Olen jo pidemmän aikaa kuolaillut Cyberloxshopista ihania foam/cyberlox/muovinauha hiuslaitteita, mutten ole tilannut, koska maksu pitäisi hoitaa Paypalilla. Paypalia kun en omista, luovuin tilausajatuksestani ja ajattelin ostaa Goottikirppikseltä itselleni foamia ja kasata niistä omat lisäkkeeni. Foam on kuitenkin minulle niin uusi ja outo käsite, etten ole sen kanssa pelannut koskaan, saa nähdä mitä viritelmistäni tulee..

Eräänä päivänä kuitenkin eksyin Cyberloxshopin sivuille uudemman kerran kuolaamaan noita ihania, mutta niin kummallisia hiushärpäkkeitä. Kaverilleni tuli huokailtua, miten kovasti haluaisin tuolta joskus hiukset itselleni, mutta kun ei ole Paypalia, niin ei voi mitään. Kaverini sitten sanoi, että hän voi tilata minulle hiukset, koska omistaa itse Paypalin ja on sitä usein käytänyt ostellessaan tavaraa mm. Ebaysta. Mietin hetken, koska hinnat olivat merkattu puntina, enkä minä ääliö sellaisista mitään tajua. Kaverini kuitenkin monitoimiosaajana muutti minulle haluamieni lisäkkeiden summan euroiksi ja siitä tuli vähän päälle 30 euroa plus 5-6 euron postimaksut, jos valitsee toimitustavaksi lentopostin. Niinpä päätin, että nyt on pakko saada ja lähetin kaverini tilille rahan, jolla hän sitten maksaisi lisäkkeeni Paypalillaan.

Lisäkkeet saapuivat tänään perille.. todella oudossa paketissa. Kuvittelin saavani jonkin hehkeän, värikkään paketin, mutta sainkin harmaan muovikassin, joka oli teipattu ylihyvin kiinni (ihme sanoja käytän). Lopulta sain kuin sainkin paketin auki ja katsoin lisäkkeitäni hetken kummissani ja sanoin ääneen: " Näissähän on lahjanarua!" Repesin nauruun, mutta taisteltuani rastat päähäni, narut eivät niin haittaakaan, vaikka aika varmasti ne tulen pois leikkaamaan, tuntuvat tosi kummallisilta kaiken tämän loxin, muoviremmin ja foamin keskellä.

Tältäpä ne nyt sitten näyttävät:

Sopivat mainiosti uuden otsatukkanikin väriin, taitavat tulla mukaani tämän vuoden Tuska/Sauna Open air outfitiin Miss Cyanide vaatetuksen kera <3 Lahjanarut ovat vielä tässä kuvassa, mutta eivät näytä niin pahoilta kuin läheltä tarkasteltuna, vai mitä sanoo lukijat?

Toinen mielenkiintoinen asia näissä lisäkkeissä oli se, etten ollut koskaan aiemmin törmännyt näin leveään ja jäykkään kiinnityskuminauhaan. Kokeilin ensin viritellä lisäkkeitä päähäni kahden nutturan avulla, mutta eivät meinanneet millään istua kunnolla päähän. Taistelin lisäkkeiden kanssa hyvän aikaa, kunnes lopulta luovutin ja tein perinteiset: tein päälaelleni yhden ison nutturan, jonka ympärille virittelin lisäkkeet. Laittaminen sujui kuin tanssi. Ilmeisesti kahden nutturan laitokset eivät ole minun juttuni sitten ollenkaan.


Nämä ovat muuten ensimmäiset lisäkkeeni, joissa on foamia. Lisäkkeet ovat ihanan kevyet päässä, mutta niiden kanssa saa hetken aikaa taituroita, että laitoksen saa siististi laitettua, erityisesti foamin kanssa oli mennä hermo, tässäkin kuvassa tuo yksi onneton törhöttää minne sattuu.. Kaippa mie joskus opin.

Mutta noin muuten lisäkkeet ovat aivan ihanat ja laadukkaasti tehty. Ne ovat näyttävät ja vaikka värejä on useampaa sorttia (oikeastaan pinkkiä ja mustaa), ne eivät mielestäni hypi silmille (paitsi ehkä jonkun kukkahattutädin mielestä). Kunnon cyberlisäkkeet siis! Cyberloxshoppia voin hyvillä mielin suositella. Sivustoa tarkastellessa löytyy materiaalit niille, jotka haluavat itse tehdä lisäkkeensä, mutta myös valmiita lisäkkeitä. Pituuden lisäkkeilleen voi valita itse.
Toimitus kesti viikon verran ja mikä parasta, Suomessa samanlaiset härpäkkeet maksaisivat reippaasti 50-80 euroa kohti, Briteissä lisäkkeet olivat euroissa sen hieman päälle 30 euroa. Tässä sen taas näkee, että ulkomailta kannattaa ostaa!

Pistinpä muuten tuossa tilaukseen Bizarresta vaatekappaleen. Odottelen sen saapumista vielä, joten kommentteja en kyseisestä puljusta vielä anna sen enempää. Myöskin Goottikirppikseltä tuli ostettua hame, mutta niistä enemmän sitten jahka perille saapuvat~
Let's rave in my toilet! Or not?

4 kommenttia:

  1. Ah, on kyllä todella upean näköiset lisäkkeet<3 Itellä on jonkun aikaa ollut "kirjanmerkkeihin" tallenttuina tuo kyseinen sivusto ja piti laittaa sinne tämän kuun alussa tilaus juuri samanlaisista loxeista, mutta enemmän minun värisenä ;) No enpäs laittanut, vaan nyt on seilamassa postissa perinteiset ja turvalliset rastat :D Mutta enköhän itekki tilauksen pistän, kuhan kiireiltä kerkiän. Ja Suomen hinnasto on perin "ihastuttava".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat :) Ja kannattaa tilata kuin maksaa Suomessa ziljoonia.

      Poista