sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Blogisi inspiroi minua

Sain Banshee Blackifyltä tällaisen tunnustuksen. Tarkoituksena siis listata viisi omituisinta asiaa itsestä ja jakaa tämä eteenpäin niille, joiden blogit inspiroivat. 


1. Teen hirveästi heräteostoksia, mutta osa vaatteista jää käyttämättä, koska totean ne myöhemmin epämukaviksi päällä syystä tai toisesta.

2. Ahdistun joka kerta syödessäni jotakin. Ajattelen jatkuvasti kaloreita ja painoani. Ahdistun koko ajan jos en ole hetkeen liikkunut. Oikeastaan ajattelen laihtumista ja syömisiäni koko ajan.

3. Tehdessäni mustaa luomiväriä, rupeaa ärsyttämään, kun meikkivoide alkaa näyttämään tuolloin ihan oranssilta, vaikka ennen luomivärin laittamista meikkivoide oli vielä ihonvärinen. Laitettuani luomivärin, iho näyttää taas siltä miltä pitääkin. Tuo ärsytys tapahtuu erityisesti silloin, kun joku katselee meikkaamistani tai on kiire.4. En osaa meikata muualla kuin kotonani vessan peilin edessä. En osaa meikata ollessani kavereilla tai poikaystävälläni. Saan itseni näyttämään aina ihan järkyttävältä omasta mielestäni, vaikka kukaan muu ei huomaa mitään eroa.

5. Olen tosi arka soittamaan puheluita erilaisiin paikkoihin (tuttaville soittaminen on helppoa), esimerkiksi lääkäriin tai vastaavaan. Joudun aina miettimään sanomiseni tarkkaan, ja sitten vasta soitan paikkaan, minne oli tarkoituskin.

Palkinnoksi tämän saman homman saa minulta seuraavat blogit, jotka ovat inspiroineet minua ensinnäkin aloittamaan blogin ja olemaan oma itseni. Näitä blogeja on aivan ihanaa lukea ja niiden kirjoittajat ovat aivan omaa luokkaansa:


4 kommenttia:

 1. Kaunis tuo ensimmäinen kuva, ja ihana hame! :)

  VastaaPoista
 2. Kuinka paljon sulla kuluu kultaa ja hopiaa ( rahaa ) kuussa kaikkeen tähän kostyymipouoleen? Tosi upeaa ja eleganttia on! Absoluuttista suorastaan. Syvä kunnioituxeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuussa.. Hmm. Riippuu hyvin paljon siitä, mitä tulee ostettua. Joskus ostelen useammin joskus taas vähän vähemmän ja riippuu tietysti miten kallista ostan. Goottikirppikseltä ostaessani rahaa menee arviolta n. 50-80 euroa kuussa(joka kuu en osta edes vaatteita) joskus enemmän, jos ostan netistä tai uutena kaupasta.

   Poista