torstai 1. marraskuuta 2012

Nyrkkiraudalla turpaan

Käväisin tuossa pari tuntia sitten Tampereella PutkaTattoossa ottamassa viidennen leiman vasempaan nilkkaan.
Ja tulos on ihan mieletön! Kattokaa ny sitä <3
Voin kertoa, että sattui aluksi niin paljon ääriviivoja tehtäessä, että aloin miettiä, kuinka kauan pystyisin olemaan paikallani ja ylipäätään kestäisinkö loppuun asti. Onneksi ääriviivojen teossa ei mennyt kauaa, ja heti värittämisvaiheessa huomasin, ettei satu enää yhtään, vaan tunne oli lähestulkoon.. Terapeuttinen. Tatuoija huvittui, kun kerroin, että pari kuukautta sitten otin viimeksi tatuoinnin.. Itsellään kuulemma tatuoinnit lisääntyy suurinpiirtein samaa tahtia. En siis ole ainoa.

Olen ihan mielettömän tyytyväinen tähän ja ehdoton plussa tässä on se, että värejä on paljon - mustaa ei käytetty yhtään. Ääriviivat tehtiin violetilla. En malta odottaa, miltä mahtaa näyttää, jahka nyt ensin paranee.

..Sitä rupeaa jo heti taas visioimaan seuraavaa leimaa. Mulla on meneillään pieni projekti tuon selässäni olevan kissanpennun kanssa. Pitäisi saada sinne jotakin lisäystä, taustaa tai vastaavaa. Kliseisesti olen mietiskellyt pääkalloja ja ruusuja, mutta saa nähdä. Täytyy vain ensin säästellä lisää rahaa, sillä seuraava leima tulee varmasti maksamaan lähemmäs tuhatta euroa :D

Mitäs pidätte? :)

2 kommenttia:

  1. Ääh, minulla on jo kauan ollut mieletön tatuointikuume, eikä tämä todellakaan auttanut asiaa xD Mutta on tosi hieno, ja kiva idea se, ettei siinä käytetty yhtään mustaa :)

    VastaaPoista