torstai 25. lokakuuta 2012

Viime aikojen osteluita

Viime aikoina on tullut osteltua kaikenlaista pientä.. Ja suurempaa aina kengistä vaatteisiin ja asusteisiin. Kuvia en jaksanut millään ottaa kuin tuoreimmasta hankinnastani, Seppälästä ostettu valkoinen leopardikuvioinen paita/mekko.
Tää on ihan mielettömän kiva ja lämmin. Tähän jopa kuului tuollainen tissivyö ja se jos mikä taisi tehdä tästä aika naurettavan hintaisen. Mietiskelin tämän ostoa jo useamman päivän, kun pongasin paikallisesta Seppälästä, mutta pohjavärinsä ja hintansa takia jätin ostamatta, mutta eilen palasin sitten takaisin ostamaan, koska en saanut tätä mielestäni. Valkoinen ei ihan ensimmäisenä tule mieleeni kivasta vaatteesta. Olen jostain syystä aina kammoksunut sitä, mutta kun mustia leopardikuvioita on noin paljon, niin se tasapainottaa kivasti. 

Goottikirppikseltä tuli ostettua tällainen ihanuus, nimittäin tuo Lip Servicen Furminator korsettitoppi. Mukana tuli myös nuo punaiset karvarannekkeet ja remmit. Mieletön asu festareille, tosin en tiedä pääseekö ihan noiden remmien kanssa sisälle asti.

Pleaserin Adoret <3 Voi jeesusmaaria miten onnellinen olen nämä saatuani. Piti kyllä miljoona kertaa miettiä, ottaako 37 vai 38, mutta onneksi otin 37, sillä 38 olisi ollut varmasti liian iso. Näillä on muuten aika vaikea kävellä, kun on tottunut paksumpaan korkoon, joten en menisi suosittelemaan välttämättä ensikorkkareiksi. Nämä pääsevätkin lauantaina tulikokeeseen, nimittäin menemme poikaystäväni kanssa Tampereen Teatteriin katsomaan näytelmää. Miettikää.. Näytelmää!

Suurin haaveeni ja toiveeni ever, Jeffrey Campbellin mustat glitteri Litat! <3 Nämä maksoivat ihan perkeleesti, mutta hyvä sijoitus, sillä ovat tosi mukavat kävellä. Näissä tosiaan on puu korko ja tuo glitterin alla oleva kangas on olettaen nahkaa, eivät muuten varmaan olisi niin pirusti maksaneet. Näissä on tosi kapea lesti, joten kannattaa ottaa koko tai kaksi isompi! Itse otin 38 ja melkein voisin sanoa, että jopa 39 olisi ollut hyvä jalkaan, mutta 37 olisi ollut aivan liian pieni. Mainiot kengät arkeen ja juhlaan. Söpöt. Tosi söpöt. En kestä, että vihdoinkin sain ostettua nämä!! <3

Tässäpä olisivat suurimmat ostokseni tällä erää. Mitä olette mieltä? Tässä ihan joutuu menemään shoppailulakkoon, kun vaatemakuni tuppaa olemaan ihan himmeän kallis. Noh, seuraava suuri ostos tulee olemaan tatuointi, jonka muuten menen otattamaan viikon päästä! Kuvia tulossa varmasti :)  <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti