tiistai 2. lokakuuta 2012

The End of Life

Piti alunperin tulla tänne blogiin mainostamaan uutta tukkaani, joka eilen iltakoulussa värjättiin mulle. Tai no, ei se nyt niin uusi ole, mutta värjäsimme tuon hirveän tyvikasvun kunnon punaiseksi.
Tuo etutukka ei oikeasti ole mikään vihreä. Seisoin vihreiden roikkuvien kasvien edessä tuota kuvatessani, joten väri heijastuu siitä..
Muokkaamaton kuva, kerrankin.

Varoitus! Alla oleva teksti on kirjoitettu syvän vitutuksen vallassa isolla V:llä!

Mutta joo. Kuten otsikko kertoo, niin olen koko eilisen illan kironnut sitä, että Anette lähti Nightwishista. Sain kuulla tästä vasta koulusta tultuani, kun kaverini kysyi, että mikä se juttu oikein oli. No, tietysti Iltalehden otsikot olivat pullollaan tätä otsikkoa ja alkoi ottamaan ihan vietävästi pattiin.
Aiemmin nimittäin olin lukenut sellaisen tekstin, jossa Anette oli blogissaan tilittänyt, kuinka hän oli joutunut sairaalaan ja muu bändi kehtasi korvata hänet Kamelotin parilla lehmälaulajalla. Kuten Anette nerosti blogissaan tokaisikin " Ei se Rihannakaan ota Britneyta tuuraamaan itseään sairaskohtauksen tapahtuessa".

Kirjaimellisesti alkoi savu nousemaan silmistä. Onko Nightwishin pojat niin *kaikki maailman kirosanat* idiootteja, että vain raha ja esiintyminen on tärkeintä nykyään!? Tässä voisi ihan sanoa, että on ihan perhanan hyvä asia, että Anette lähti, ihan vain siksi, että hänen ei tarvitsisi enää katsella tuota tonninsetelin kuvat silmissä olevia suomalaisidiootteja - bändikavereitaan.

Noh, tämä "näköjään rahanahne bändi", elämäni suola, on korvannut Aneten After Foreverin laulajalla Floor Jansenilla, joka muuten on äänialaltaan ihan samanlainen kuin Anette. Onneksi Anette on sentään persoonallisempi.. Anette oli ihan mahtava laulaja ja aina niin energinen, eikä hänessä koskaan paistanut ylimielisyys tai mikään muukaan paha - ei tietenkään, koska hän on ruotsalainen ja välittää muustakin kuin vain siitä, että shown on jatkuttava ja rahaa sataa.

Olen ihan hemmetin rasittunut ja Facebookkini satelee tekstejä " Hyvä että lähti sekin ämmä raakkumasta!" sellaisilta ihmisiltä, jotka eivät koko bändiä ole koskaan kuunnelleet tai eivät tiedä siitä yhtään mitään. Ilmeisesti tuollaiset ihmiset luulevat Tarjan palaavan takaisin bändiin, mitä ei varmasti tule koskaan enää tapahtumaan. Anette takaisin ja sillä siisti! Ei se Imaginaerum ja Dark Passion Play turhaan myyneet helvetisti, jos Anette surkea olisi.

Jos todella Anette nyt virallisesti häipyi bändistä, niin tuskinpa seuraava laulajakaan saa parempaa vastaanottoa kuin mitä Anette sai. Että hyvää vappua, Aneten vihaajat!

Raah. Miksi juuri Nightwish... *dramaattista vollotusta*


Ps. Jos joku kysyy, "Etsä enää tykkää nyt Nightwishista?" niin vastaus: tykkään, mutta olen syvästi pettynyt.

3 kommenttia:

 1. Itseasiassa Floorilla on huomattavasti isompi ääniala kuin Anettella. Sekä erittäin korkeiden nuottien että keskirekisterin laulaminen luonnistuu hyvin. Muistaakseni neljän oktaavin skaala. Mutta en tässä nyt todellakaan vertaa näitä kahta laulajaa. Itse pidän myös Anettesta ja Imaginaerum toi hyvin esiin Anetten osaamista. :) Harmi, että tässä kävi näin. Itseänikin kyllä otti helvetisti päähän ne "hyvä kun se paska lähti!!!!11one" -tyyliset kommentit.

  VastaaPoista
 2. 10 vuotisen Nightwish fanituksen siivittämänä uskallan sanoa että olen itse helpottunut Anetten lähdöstä. Omasta mielestäni hänen imagonsa eikä varsinkaan lauluäänensä sovi Nightwishille ollenkaan. En kuuna päivänä näe Tarjan palaavan, mutta uusia tähtiä syttyy vähän väliä. Mistä tietää vaikka valistsisivat pojat kuitenkin jonkun vielä sopivattomamman mutta sehän näkee sitten.

  VastaaPoista
 3. Itse olen ihan alusta saakka pitänyt Anetesta kuin myös Tarjastakin. Täytyy kyllä myöntää, että ihan kivalta tuo Floorin ääni kuulostaa After Foreverissä, mutta löysin jostain Youtuben kätköistä pätkän, jossa Floor vetää Storytimea, niin aika karsealta kuulosti minun korvaani :S. Ehkä Tarja-ajan biisit menevät häneltä paremmin.

  Toivotaan, että NW löytää jonkun hyvän laulajan, mutta harmittaa kyllä tosi paljon, etenkin kun tämä tuli niin puun takaa. Tässäkin tosiaan kaikilla mielipide toiset tykkäävät toisesta ja toiset toisesta, joten sanon jo heti alkuunsa, etten tuolla kirjoituksellani halua mitään battlea vetää tästä asiasta(eli pidetään tämä siitä puhtaana).

  ..Mutta jos Anette huono olisi, niin ei se DPP ja Imaginaerum olisi myynyt niin hyvin. ;)

  VastaaPoista