tiistai 30. lokakuuta 2012

Opiskelun alkamis fiiliksiä

Kuten olen jo maininnutkin, aloitin uuden koulun ja vuonna 2014 minusta pitäisi tulla parturi-kampaaja. Hain aikuispuolelle monimuotokoulutukseen, jossa on siis välillä ilta-, päivä- ja etäopiskelua. Tämä koulutusmuoto sopii minulle paremmin kuin nenä päähän, koska pystyn käymään töissä ja opiskelemaan samaan aikaan. Hain parturi-kampaaja alalle, sillä jostain syystä hiusten laittaminen on aina ollut todella vaikeaa ja muutenkin haluan lisätä osaamistani kauneudenhoitoalalla.

Opiskelua on kulunut nyt 3 kuukautta ja on kyllä hyvä maku tästä. Sen tosin sanon, että meillä on vähän turhankin paljon teoria-asioita kotona käsiteltävänä ja itse kun tykkään kirjoittaa muistiinpanoja ylös, koen tuskaa siitä, että joudun lukemaan sivu tolkulla tekstiä kotona. Vasta painoksi meillä ei (luojan kiitos) ole yhtään yleisaineita eli äidinkieltä sun muita. Ruotsia ja englantia tosin on pari tuntia, koska näytöissä vaaditaan niiden osaamista.

Aivan ihana tuo RazorCandin tukka. Kateus <3

Opiskelut etenee kyllä ihan hemmetinmoisella vauhdilla. Ollaan tehty hoitoja, leikattu aika paljon hiuksia ja aloitettu värjäyksiä, mutta silti tuntuu etten osaisi yhtään mitään. Permanenttirullaustakin on päästy jo kokeilemaan kakkosvuotta varten. Työssäoppimisjakson pitäisi alkaa marraskuun lopussa ja pelkkä ajatuskin jo kuumottaa, kun tuntuu etten osaa oikeasti mitään. Okei osaan nyt jotakin, mutta saa nähdä. Harjoittelemisen varaa on kyllä vielä paljonkin monessa asiassa.

Äitini pitäisi tulla tänään värjäysuhrikseni, saa nähdä kuinka käy!

Tässä vielä loppukevennykseksi kynnet, jotka tein tänään töissä eräälle kaverilleni.
Talvi tuli kynsiin. Kynsiä teen vielä harjoitusluontoisesti, joten eivät vielä mitkään täydelliset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti